VAARJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Vintage-rõivad viitavad rõivastele, mis peegeldavad möödunud ajastu olemust, olles tavaliselt vähemalt 20 aastat vanad. Need esemed pole lihtsalt vanad; need on

Kuidas kaasajastada vintage-rõivaid kaasaegsete esemete abil?

Vintage-rõivad viitavad rõivastele, mis peegeldavad möödunud ajastu olemust, olles tavaliselt vähemalt 20 aastat vanad. Need esemed pole lihtsalt vanad; need on moeajaloo ajakapslid, kehastades oma aja stiile, käsitööoskust ja kultuurilisi mõjutusi.

Keskkonnateadlikule ja moekale inimesele pakub vintage-rõivaste valimine jätkusuutlikku viisi nautida ainulaadseid ja väljendusrikkaid stiile. Vintage'i valimisega teed sa mitte ainult moeavalduse, vaid aitad kaasa ka ringmajandusele ja jäätmete vähendamisele.

Kombineeri erinevaid ajastuid targalt

Igal kümnendil on oma allkirjastiilid, alates 1920. aastate flapper-kleitidest kuni 1980. aastate võimukostüümideni. Vintage-rõivaste tõhusaks stiliseerimiseks on oluline neid tunnusjooni ära tunda ja mõista, kuidas need võivad tänapäevaste trendidega kokku sobida.

Erinevatest ajastutest pärit vintage-esemete segamine võib luua dünaamilise ja eklektilise välimuse. Võti on valida üks ajastu oma baasiks ja rõhutada seda teisest ajastust pärit esemetega, tagades nii kooskõlalise kui ka huvitava komplekti.

Kaasajasta kaasaegsete esemetega

Kaasaegsete rõivastega vintage-leidude integreerimine on kunst. Tegemist on tasakaalu saavutamisega, mis austab vintage-eset, samal ajal muutes üldilme tunduma praeguse ja värskena.

Aksessuaarid on suurepärane viis vana ja uue vahelise lõhe ületamiseks. Kaasaegne vöö, kott või kingapaar võib moderniseerida vintage-kleiti, muutes selle tänases moemaastikul seostatavamaks ja kantavamaks.

Rätsepatöö on sinu parim sõber

Üks suurimaid väljakutseid vintage-rõivastega on leida hästi istuvaid esemeid. Rätsepatöö võib muuta halvasti istuva rõiva kohandatud meistriteoseks, parandades sinu silueti ja mugavust.

Kõik rätsepad ei ole kogenud vintage-kangaste või lõigetega, seega on oluline leida keegi, kes mõistab, kuidas säilitada vintage-eseme terviklikkust, uuendades samal ajal selle sobivust.

Mängi mustrite ja tekstuuridega

Ära karda segada mustreid, kui stiliseerid vintage-rõivaid. Trikk on leida ühine värviskeem või teema, mis seob mustrid kokku, luues riietuses harmoonia.

Erinevate tekstuuride kombinatsioon võib lisada sügavust ja huvi sinu vintage-välimusele. Mõtle näiteks sileda siidpluusi kombineerimisele tweed-seelikuga või jämeda kudumiga koos õrna pitskleidiga.

Tee avaldus aksessuaaridega

Vintage-aksessuaarid võivad riietuse teha või rikkuda. Vali esemed, mis täiendavad sinu rõivaste ajastut, kuid ära karda segada sisse mõned kaasaegsed aksessuaarid, et hoida välimus olevikus juurdunud.

Üks efektne vintage-aksessuaar, nagu uhke pross või julge kaelakee, võib olla sinu riietuse fookuspunktiks, tõmmates pilku ja lisades elegantsi või vembukust.

Soovid oma garderoobi täiendada ajatute vintage-tükkidega? Võta ühendust VAARJA OÜ-ga, et saada valik, mis on kooskõlas sinu jätkusuutliku ja stiilse eetosega.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas kasutatud riiete ostmine toetab jätkusuutlikku elustiili ja miks see on oluline?

Moevaldkond on viimastel aastatel oluliselt muutunud, kus kasutatud riiete ostmine on populaarsust kogunud laia demograafilise rühma seas. Seda tõusu veab kasva
ssb.ee
Moevaldkond on viimastel aastatel oluliselt muutunud, kus kasutatud riiete ostmine on populaarsust kogunud laia demograafilise rühma seas. Seda tõusu veab kasvav teadlikkus uute rõivaste tootmise keskkonnamõjust ja soov leida ainulaadseid esemeid ilma jäätmete teket suurendamata. Kasutatud riiete ostmine on ringmajanduse oluline komponent, mis keskendub toodete taaskasutamisele ja ringlussevõtule, et hoida neid prügilatest eemal. Rõivaste ja muude kaupade eluea pikendamisega vähendab kasutatud riiete ostmine uute ressursside vajadust ja minimeerib jäätmete teket. Kasutatud riiete ostmise

Kuidas tagada kasutatud disaineresemete ehtsus ja seisukord enne ostu sooritamist?

Viimastel aastatel on moeindustrias toimunud oluline nihe jätkusuutlikkuse suunas. Keskkonnateadlikud inimesed eelistavad nüüd oma riiete pikaealisust ja eetili
ssb.ee
Viimastel aastatel on moeindustrias toimunud oluline nihe jätkusuutlikkuse suunas. Keskkonnateadlikud inimesed eelistavad nüüd oma riiete pikaealisust ja eetilist tootmist, mis on viinud kasutatud moe populaarsuse kasvuni. Kasutatud riiete turg on muutunud aardekambriks neile, kes soovivad vähendada oma süsinikujalajälge, samal ajal oma moearmastust rahuldades. Kasutatud riiete ostmine toetab mitte ainult ringmajandust, vaid pakub ka põnevust ainulaadsete, kvaliteetsete esemete jahtimisel murdosa nende algsest jaehinnast. See on võit-võit eelarveteadlikule moesõbrale, kes on pühendunud ka

VAARJA OÜ tegevusaruanne 2022

Üldinfo  OÜ Vaarja asutati 1999 a. detsembris. Firma põhitegevuseks on kasutatud kaupade (rõivaste, jalatsite, kangaste) jaemüük Mareti  Kaubamajas Saaremaal Ku
ssb.ee
Üldinfo OÜ Vaarja asutati 1999 a. detsembris. Firma põhitegevuseks on kasutatud kaupade (rõivaste, jalatsite, kangaste) jaemüük Mareti Kaubamajas Saaremaal Kuressaare linnas. Eesmärk saada juhtivaks ettevõtteks kasutatud kaupade müügil Saare maakonnas, on meie hinnangul püsivalt saavutatud, kuna oleme kõige suurema müügipinnaga kasutatud rõivaste müüja Saaremaal ja meie poolt pakutakse kõige parema hinna ja kvaliteedi suhtega kasutatud riideid. Äritegevuse ülevaade 2022.a. oli OÜ VAARJA käive kasutatud kaupade müügil 243 141 eurot, mis on võrreldes eelmise aastaga 6,3% kasvanud .

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.