ECO-BETOON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ehitustööstuse arenguga on jätkusuutlike ehitusmaterjalide poole pöördumine muutunud enam kui trendiks - see on vajadus. Keskkonnasõbralik betoon on selle revol

Millised on keskkonnasõbraliku betooni eelised traditsioonilise betooni ees?

Ehitustööstuse arenguga on jätkusuutlike ehitusmaterjalide poole pöördumine muutunud enam kui trendiks - see on vajadus. Keskkonnasõbralik betoon on selle revolutsiooni eesrindel, pakkudes veenvat alternatiivi traditsioonilisele betoonile. ECO-BETOON OÜ on pühendunud keskkonnasõbraliku betooni kasutusele võtmisele, mõistes selle keskset rolli ehituse tulevikus.

Keskkonnasõbralik betoon, tuntud ka kui roheline või jätkusuutlik betoon, on ehitusmaterjal, mis on kavandatud vähendama keskkonnamõju. See on valmistatud teiste tööstusharude jäätmetest, vähendades vajadust neitsi tooraine järele ja minimeerides jäätmeid.

Ehitussektor tunnustab üha enam jätkusuutlikkuse tähtsust. Kliimamuutuste ja loodusvarade ammendumise teadlikkuse kasvades ei ole jätkusuutlik ehitus mitte ainult eetiline valik, vaid ka majanduslik ja regulatiivne kohustus.

Vähendatud süsinikujalajälg

Traditsioonilise betooni tootmine on oluline CO2 heitkoguste allikas. Seevastu keskkonnasõbralik betoon kasutab alternatiivseid materjale ja protsesse, mis põhjustavad vähem süsinikuheiteid, muutes selle keskkonnale jätkusuutlikumaks valikuks.

Süsinikuheited on üks peamisi globaalse soojenemise põhjustajaid. Valides keskkonnasõbraliku betooni, saab ehitustööstus oluliselt kaasa aidata kasvuhoonegaaside vähendamisele ja kliimamuutuste vastu võitlemisele.

Loodusvarade säästmine

Traditsioonilise betooni jaoks tooraine kaevandamisel on oluline keskkonnamõju, sealhulgas elupaikade hävitamine ja ressursside ammendumine. Keskkonnasõbralik betoon seevastu sageli sisaldab taaskasutatud materjale, mis aitab säilitada loodusvarasid.

Kasutades tööstuslikke kõrvalsaadusi nagu lendtuhk, šlakk ja taaskasutatud agregaadid, vähendab keskkonnasõbralik betoon mitte ainult uute materjalide vajadust, vaid aitab ka tõhusalt hallata tööstusjäätmeid.

Energiatõhusus tootmisel ja kasutamisel

Keskkonnasõbraliku betooni tootmine on energiatõhusam kui traditsioonilise betooni tootmine, tänu jäätmematerjalide kasutamisele ja täiustatud tootmistehnikatele.

Keskkonnasõbralikul betoonil on sageli paremad soojusisolatsiooni omadused kui traditsioonilisel betoonil, mis viib aja jooksul hoonete energiasäästuni ja aitab kaasa jätkusuutlikumale keskkonnale.

Vastupidavus ja pikaealisus

Keskkonnasõbralik betoon ei ole mitte ainult keskkonnale parem, vaid ka väga vastupidav. Sellel on sageli pikem eluiga ja vähem hooldusvajadusi kui traditsioonilisel betoonil, mis tähendab maksumuse kokkuhoidu ja väiksemat keskkonnamõju hoone eluea jooksul.

Kuigi keskkonnasõbraliku betooni esialgne maksumus võib olla kõrgem, võivad selle vastupidavus ja energiatõhusus aja jooksul viia oluliste kokkuhoiuni, muutes selle tulevikuks nutika investeeringu.

Vastavus rohelise ehituse standarditele

Keskkonnasõbraliku betooni kasutamine võib aidata ehitusprojektidel saavutada LEED-sertifikaati ja muid rohelise ehituse standardeid, mis muutuvad tööstuses üha olulisemaks.

Kuna ehitusmäärused arenevad jätkusuutlikkust prioriteediks seades, positsioneerib keskkonnasõbralik betoon projekte nendele standarditele vastama ja ületama, tagades vastavuse ja investeeringute tulevikukindluse.

Avastage, kuidas ECO-BETOON OÜ saab teie ehitusprojekte tõsta jätkusuutlike ja kvaliteetsete keskkonnasõbralike betoonilahendustega. Võtke meiega täna ühendust!

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Millised on Thermowhite soojustuse peamised eelised ja kuidas need aitavad keskkonda säästa?

Thermowhite soojustus on kaasaegsetele ehitusvajadustele mõeldud tipptasemel lahendus, mis pakub ülimat termilist efektiivsust ja keskkonnaalaseid eeliseid. See
ssb.ee
Thermowhite soojustus on kaasaegsetele ehitusvajadustele mõeldud tipptasemel lahendus, mis pakub ülimat termilist efektiivsust ja keskkonnaalaseid eeliseid. See on kerge, vastupidav ja väga tõhus soojustusmaterjal, mis on muutumas populaarseks nende seas, kes peavad oma ehitusprojektides oluliseks jätkusuutlikkust. Thermowhite soojustus pakub mitmeid eeliseid, sealhulgas paremat termoregulatsiooni, väiksemat energiatarbimist ja olulist süsinikujalajälje vähenemist. Samuti on sellel suurepärased heliisolatsiooni omadused ja tulekindlus, muutes selle ohutust hindavate ehitajate ja koduomanike

Kuidas vähendavad jätkusuutlikud ehitusmaterjalid keskkonnamõju?

Jätkusuutlikud ehitusmaterjalid on need, mida toodetakse ja kasutatakse viisil, mis ei ammenda loodusvarasid ega kahjusta keskkonda. Need on loodud vähendama ho
ssb.ee
Jätkusuutlikud ehitusmaterjalid on need, mida toodetakse ja kasutatakse viisil, mis ei ammenda loodusvarasid ega kahjusta keskkonda. Need on loodud vähendama hoone kogukeskkonnamõju kogu selle eluea vältel, alates materjali kaevandamisest ja tootmisest kuni selle kõrvaldamise või ringlussevõtuni. Kuna ehitussektor on oluline keskkonnakahjustuste põhjustaja, on jätkusuutlike ehitusmaterjalide kasutamine hädavajalik süsinikujalajälje vähendamiseks, loodusvarade säilitamiseks ja tervislikuma elukeskkonna edendamiseks. Materjalide valimisel on oluline arvestada kogu elutsüklit, sealhulgas

ECO-BETOON OÜ tegevusaruanne 2022

Eco-Betoon OÜ on asutatud 2022. aastal ja põhineb Eesti kapitalil. Ettevõtte põhitegevusalaks on betoonitööde teostamine.  Ettevõtte müügitulu aruandeperioodil
ssb.ee
Eco-Betoon OÜ on asutatud 2022. aastal ja põhineb Eesti kapitalil. Ettevõtte põhitegevusalaks on betoonitööde teostamine. Ettevõtte müügitulu aruandeperioodil oli 268 746 eurot ning puhaskasum 2 554 eurot. Ettevõtte klientideks olid peamiselt Eesti ehitusettevõtted. 2023. aasta sihiks on jätkata samal tegevussuunal. Eco-Betoon OÜ soetas majandusaastal põhivara 1 558 euro eest. Ettevõtte keskmine töötajate arv majandusaastal oli 6 töötajat. Tööjõukulud kokku moodustasid 100 633 eurot. Juhatuse liikmetele arvestati tasusid 16 006 eurot, muid soodustusi ei antud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.