Rohkema info nägemiseks:

ECO-BETOON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1242; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta ECO-BETOON OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast ECO-BETOON OÜ-sse, kus meie missiooniks on ehitusmaterjalide tööstuse revolutsioneerimine lahendustega, mis on mitte ainult ökoloogiliselt edumeelsed, vaid ka olemuselt tõhusad. Oleme pühendunud uuenduslike betoonisegu paigalduste ja põrandateenuste pakkumisele, mis peavad vastu ajale, austades samal ajal meie planeeti.

Meie teenused

  • Liivbetoonpõrandad: Kogege põrandate tulevikku meie liivbetooni tehnoloogiaga, mis kuivab kaks korda kiiremini kui traditsiooniline betoon, võimaldades kiiremat kasutust ja tõhusust.
  • Tavalised betoonpõrandad: Meie tavapärased betoonilahendused on kõike muud kui tavalised, pakkudes vastupidavust ja usaldusväärsust igale projektile.
  • ThermoWhite paigaldus: Avastage õmblusteta soojus ja heliisolatsioon ThermoWhite'iga, uuenduslik materjal, mis kasutab taaskasutatud paisutatud polüstüreenjäätmeid, andes keskkonnasõbraliku puudutuse.
  • Põranda ettevalmistus: Tagame igale põrandaprojektile puhta aluse meie põhjalike ettevalmistusteenustega.

Miks valida meid?

ECO-BETOON OÜ-s oleme uhked oma kulutõhusate ja aega säästvate lähenemisviiside üle. Meie täpne tootmisprotsess ja minimaalne jäätmete teke tähendavad, et saame pakkuda täpselt arvutatud hindu. Madala niiskusesisaldusega segude ja tipptasemel õhupumbatehnoloogia kombinatsioon vähendab põrandate paigaldamisel pritsmete ja mustuse hulka, säästes nii aega kui ka materjali ettevalmistuskulusid.

Meie ThermoWhite süsteem on meie kvaliteedi ja keskkonnast hoolimise pühendumuse tunnistus. See pakub ühtset monoliitset isolatsioonikihti, mis kõrvaldab termilised ja akustilised sillad, tagades ülima elu- ja töökeskkonna.

Meie keskkonnalubadus

Me usume rohelisema tuleviku loomisesse, mistõttu meie ThermoWhite süsteem on mitte ainult tõhus, vaid ka ökoloogiline. Kasutades 100% taaskasutatud vahtjäätmeid, hoiame positiivset ökoloogilist tasakaalu ja vähendame oluliselt esmase energia tarbimist. ECO-BETOON OÜ-ga valite partneri, kes väärtustab jätkusuutlikkust sama palju kui teie.

Liituge meiega, et rajada jätkusuutlikum maailm, üks põrand korraga. Võtke meiega ühendust täna, et saada rohkem teavet meie teenuste kohta või alustada oma projekti ECO-BETOON OÜ-ga.

Kontakt

ECO-BETOON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi P.

Professionaalsus ja keskkonnateadlikkus - parim kombinatsioon!

- Anu S.

Suurepärane teenindus ja kvaliteet!

- Tauno E.

Aitäh, et muutsite meie kodu paremaks!

Millised on keskkonnasõbraliku betooni eelised traditsioonilise betooni ees?

Ehitustööstuse arenguga on jätkusuutlike ehitusmaterjalide poole pöördumine muutunud enam kui trendiks - see on vajadus. Keskkonnasõbralik betoon on selle revolutsiooni eesrindel, pakkudes veenvat alternatiivi traditsioonilisele betoonile. ECO-BETOON OÜ on pühendunud keskkonnasõbraliku betooni kasutusele võtmisele, mõistes selle keskset rolli ehituse tulevikus. Keskkonnasõbralik betoon, tuntud ka kui roheline või jätkusuutlik betoon, on ehitusmaterjal, mis on kavandatud vähendama keskkonnamõju. See on valmistatud teiste tööstusharude jäätmetest, vähendades vajadust neitsi tooraine järele ja

Dropdown

kõik artiklid

Millised on Thermowhite soojustuse peamised eelised ja kuidas need aitavad keskkonda säästa?

Thermowhite soojustus on kaasaegsetele ehitusvajadustele mõeldud tipptasemel lahendus, mis pakub ülimat termilist efektiivsust ja keskkonnaalaseid eeliseid. See
ssb.ee
Thermowhite soojustus on kaasaegsetele ehitusvajadustele mõeldud tipptasemel lahendus, mis pakub ülimat termilist efektiivsust ja keskkonnaalaseid eeliseid. See on kerge, vastupidav ja väga tõhus soojustusmaterjal, mis on muutumas populaarseks nende seas, kes peavad oma ehitusprojektides oluliseks jätkusuutlikkust. Thermowhite soojustus pakub mitmeid eeliseid, sealhulgas paremat termoregulatsiooni, väiksemat energiatarbimist ja olulist süsinikujalajälje vähenemist. Samuti on sellel suurepärased heliisolatsiooni omadused ja tulekindlus, muutes selle ohutust hindavate ehitajate ja koduomanike

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.