SAAREMAA VIIKINGID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Asudes meeskonnakoolituse seiklusele võib see olla transformeeriv ja mis oleks parem viis sidemete tugevdamiseks ja koostöövaimu sütitamiseks kui sukeldumine vi

Kas viikingiteemaline meeskonnakoolitus võib olla transformeeriv?

Asudes meeskonnakoolituse seiklusele võib see olla transformeeriv ja mis oleks parem viis sidemete tugevdamiseks ja koostöövaimu sütitamiseks kui sukeldumine viikingite maailma? SAAREMAA VIIKINGID OÜ pakub võrdlematut viikingiteemalist meeskonnakoolituse kogemust, mis ei ole lihtsalt põgenemine igapäevasest rutiinist, vaid ajarännak tagasi minevikku.

Ajalooline kogemus

Meie viikingiteemaline meeskonnakoolitus transpordib teid ammusesse aega, kus on hoolikalt loodud keskkonnad ja tegevused, mis peegeldavad viikingikultuuri tõelist olemust. Alates viikingilaevade ehitamisest kuni muistse põhjamaade jutuvestmiseni, iga detail on kujundatud pakkumaks ehtsat kogemust.

Osalejad ei naudi ainult seikluse põnevust, vaid saavad ka väärtuslikke teadmisi viikingite ajaloost ja kultuurist. See hariv komponent rikastab meeskonnakoolituse kogemust, muutes selle nii lõbusaks kui ka informatiivseks.

Ainulaadsed meeskonna sidumise tegevused

Meie tegevused nõuavad meeskonnatööd, suhtlemist ja usaldust, mis on tõhusa meeskonnakoolituse nurgakivid. Osaledes viikingiaegsetes väljakutsetes, nagu tähistaeva järgi navigeerimine või tööriistade valmistamine looduslikest materjalidest, tekib ühtsustunne ja ühine eesmärk.

Uute oskuste õppimine grupis mitte ainult ei paranda individuaalseid võimeid, vaid tugevdab ka meeskonnadünaamikat. Kui osalejad omandavad vibulaskmise või õpivad valmistama traditsioonilisi viikingitoite, arendavad nad sügavamat sidet oma meeskonnakaaslastega.

Julgustab loovat mõtlemist ja probleemide lahendamist

Meie viikingistsenaariumid proovile panevad meeskonnad strateegiliselt mõtlema, just nagu viikingid tegid oma reiside või lahingute planeerimisel. See ajalooline nüanss lisab põneva kihi probleemide lahendamise harjutustele.

Viikingimaailmas sukeldumine tähendab tundmatute väljakutsetega silmitsi seismist, mis sunnib meeskondi kohanduma ja kiirelt mõtlema. See kohanemisvõime on väärtuslik oskus, mis kandub hästi üle kaasaegsesse töökeskkonda.

Ühendus loodusega

Meie meeskonnakoolituse kogemused toimuvad suures õues, võimaldades osalejatel loodusega ühendust saada, kui nad liiguvad läbi metsade, jõgede ja avatud väljade, just nagu viikingid kunagi tegid.

Looduses viibimine on tõestatult stressi vähendav ja heaolu edendav. Meie viikingiteemalised tegevused pakuvad värskendavat pausi ekraanidest ja kontoriseintest, aidates kaasa paremale vaimsele tervisele ja suurenenud tootlikkusele.

Kohandatavad kogemused mitmekesistele gruppidele

Pakume paindlikku programmeerimist, mida saab kohandada mis tahes grupi vajadustele, olenemata vanusest või füüsilisest võimekusest, tagades, et kõik saavad osaleda ja kogemusest rõõmu tunda.

Meie tegevuste valik on kujundatud nii, et see vastaks erinevatele huvidele, olgu sa siis ajaloohuviline, väljasõpr või keegi, kes otsib ainulaadset meeskonnakoolituse kogemust. Me tagame, et iga osaleja leiab midagi, millega tegeleda ja nautida.

Asuge eepilisele meeskonnakoolituse teekonnale SAAREMAA VIIKINGID OÜ-ga ja looge läbi viikingiseikluse vaimu murdumatud sidemed. Võtke meiega ühendust, et kohandada teie grupile legendaarne kogemus!

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Millised olid viikingite peamised päritoluriigid?

Viikingid olid 8. sajandi lõpust kuni 11. sajandi alguseni meresõitjad, kes pärinesid Skandinaaviast, praegustest Norrast, Rootsist ja Taanist. Nad olid tuntud
ssb.ee
Viikingid olid 8. sajandi lõpust kuni 11. sajandi alguseni meresõitjad, kes pärinesid Skandinaaviast, praegustest Norrast, Rootsist ja Taanist. Nad olid tuntud oma hirmuäratava maine poolest rüüstajatena, kuid olid ka kauplejad, uurijad ja asunikud. Viikingiaega määratletakse tavaliselt perioodina aastast 793 kuni 1066. See ajastu algas viikingite rünnakuga Lindisfarne kloostrile ja lõppes Stamford Bridge'i lahinguga. See oli viikingite jaoks oluline laienemise aeg nii territooriumi kui ka mõju osas. Viikingite eluviis Viikingite ühiskond oli struktureeritud selge hierarhiaga, sealhulgas

Milliseid salajasi tehnikaid kasutasid viikingid laevade ehitamisel?

Viikingid, tuntud oma meresõiduoskuste ja rikka kultuuripärandi poolest, on jätnud maha pärandi, mis jätkuvalt köidab ja inspireerib. Kuigi me ei pruugi saada e
ssb.ee
Viikingid, tuntud oma meresõiduoskuste ja rikka kultuuripärandi poolest, on jätnud maha pärandi, mis jätkuvalt köidab ja inspireerib. Kuigi me ei pruugi saada elada nagu vanad põhjamaalased, on siiski palju viikingioskusi, mida saab õppida ja täiuslikuks teha tänapäeval. Need oskused pakuvad mitte ainult akent minevikku, vaid ka praktilisi teadmisi, mida saab rakendada kaasaegses elus. Selles postituses uurime 10 peamist viikingioskust, mida saate täna õppima hakata. Navigeerimine ja purjetamine Viikingid olid meisternavigaatorid, kasutades tähti, päikest ja isegi lindude rändemustreid, et

SAAREMAA VIIKINGID OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Saaremaa Viikingid peamiseks tegevusalaks on lõbustus- ja vabaajategevus.  OÜ Saaremaa Viikingid pakub tegevusi igas vanuses külastajatele peamiselt hooajali
ssb.ee
OÜ Saaremaa Viikingid peamiseks tegevusalaks on lõbustus- ja vabaajategevus. OÜ Saaremaa Viikingid pakub tegevusi igas vanuses külastajatele peamiselt hooajaliselt, suvel ja aasta lõpus. Lisaks Viikingiküla atraktsioonidele ja loomapargile pakume tervistavaks ja harivaks puhkuseks lastelaagreid ning viikingite traditsioonides suveprogrammi. Ettevõte on kantud Eesti ametlikku turismiinfoveebi www.puhkaeestis.ee, üksikasjalikumat infot pakub ettevõtte veebileht www.saaremaaviikingid.ee . 2022.aastal jätkati põhivaradesse investeerimist. Jätkub Viikingiküla arendamine. 2022.a moodustati

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.