Rohkema info nägemiseks:

HOLTTEM AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 9399; jälgijaid - 138. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HOLTTEM AS kohta arvamuslugu!"

HOLTTEM AS hetkeolukord

Juba 9399 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 138 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 35 korda.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Maire Napritson (11.01.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2023

AS Holttem on koostanud 2023.a konsolideerimisgrupi majandusaasta aruande. Lõppenud majandusaastal jätkas ettevõte oma traditsioonilist äritegevust tootes põhiliselt männipuidust sõrmjätkatud tooteid ning täislamellidest kui ka sõrmjätkatud lamellidest liimpuitkomponente, liimpuitplaate ning saematerjali.

KONSOLIDEERIMISGRUPP

Konsolideerimisgrupi konsolideerivaks üksuseks on AS Holttem (emaettevõte) ning konsolideeritavaks üksuseks

OÜ Karksi-Nuia Soojus (tütarettevõte).

AS Holttem struktuur:

AS Giga 100%

AS Telver Integer Management OÜ 95% 5%

AS Holttem

Karksi-Nuia Soojus OÜ 100%

AS Holttem kuulub 100% OÜ Karksi-Nuia Soojuse osakapitalist. Investeering tütarettevõttesse on konsolideerimata bilansis kajastatud kapitaliosaluse meetodil.

Soojatootmisega tegelev AS-i Holttem tütarettevõtja OÜ Karksi-Nuia Soojus ei jõudnud aruandeaastal kasumisse tootmise sisendhindade tõusu tõttu. Tütarettevõtjate majandustulemused on toodud tema 2023.aasta majandusaasta aruandes.

Majandusaastal toimunud ja eeldatavad muudatused konsolideerimisgrupi koosseisus.

Aruandeaastal ei ole toimunud muudatusi konsolideerimisgrupi koosseisus.

Konsolideerimisgrupi äritegevuse hooajalisus või majandustegevuse tsüklilisus.

Konsolideeriva üksuse AS Holttemi poolt varutava tooraine kogus ja kvaliteet sõltuvad oluliselt ilmastikutingimustest, seetõttu toimub põhiline tooraine varumine sügisest kevadeni. Oma toodangut turustatakse aastaringselt. Kuna tütarettevõtte tegevusalaks on soojusenergia tootmine, siis on äritegevus aktiivsem kütteperioodil.

Konsolideerimisgrupi dividendipoliitika.

AS Holttem juhtkond ei ole kehtestanud tütarühingu osas kindlat dividendipoliitikat (nagu AS Holttem aktsionär ei ole kehtestanud kindlat dividendipoliitikat ka AS Holttem suhtes). Dividendide maksmise osas tehakse otsus

HOLTTEM AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.