Rohkema info nägemiseks:

WELLMAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Wellman on investeerimisettevõte, kes spetsialiseerub uute ärivõimaluste avastamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Wellman OÜ usub finantsprognoosimise jõusse ja selle mõjusse nii tärkavatele start-up'idele kui ka globaalseks laienemiseks valmis olevatele tuntud ettevõtetele. Meie eetos on lihtne, kuid mõjukas: Küsi. Kuula. Lahenda. See mantra on meie investeerimis- ja finantsteenuste lähenemise nurgakivi, tagades, et me ei ole lihtsalt nõustajad, vaid ka teie edu partnerid.

Meie teekond algas visiooniga luua platvorm, kus ettevõtete potentsiaali saaks realiseerida piirideta. Me ei tegele ainult investeerimisega; me toetame, juhendame ja anname teie ärile tiivad, et tõusta enneolematutesse kõrgustesse. Taevas ei ole piir; see on alles algus.

Oleme uhked oma võime üle pakkuda kogemustepõhist sissevaadet pidevalt arenevasse ärimaailma. Olgu teie ettevõte alustav ettevõte, kes otsib strateegilist investeeringut või juba tuntud ettevõte, kes soovib laiendada oma silmaringi, Wellman OÜ on teie värav finantskasvu ja eduni.

Meie pühendumust tipptasemele peegeldab meie toetus sellistele meistritele nagu Mart Seim, maailma super-raskekaalu hõbemedalist. Nii nagu me toetame Marti püüdlusi suurepärase saavutuse poole, nii sponsoreerime ka ettevõtteid, kes püüavad jätta oma jälje globaalsel areenil.

Avastage meie teenuste valikut, investeerimisnõustamisest kuni äri laienemise strateegiateni, ja avastage, kuidas me saame teie äri püüdlused muuta käegakatsutavateks saavutusteks. Wellman OÜ-ga alustades finantsreisi, kus teie äri eesmärgid saavutatakse võrreldamatu asjatundlikkuse ja järjekindla toega.

Wellman OÜ - kus investeerimine kohtub innovatsiooniga ja unistused reaalsusega.

UURI LISAKS

WELLMAN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina

Suurepärane teenindus ja asjatundlikud nõuanded.

- Mark

Meeldiv koostöökogemus, mis ületas ootused.

- Laura

Tõeliselt abivalmid ja sõbralikud spetsialistid. Jätkake samas vaimus!

WELLMAN OÜ tegevusaruanne 2022

ÜLEVAADE OLULISEMATEST GRUPI ETTEVÕTETEST Wellman OÜ kontserni emaettevõttena keskendub oma tegevuses turundus- ja juhtimisteenuste ning finantseerimise pakkumisele oma tütarettevõtetele. Wellman OÜ portfelli kuuluvad alljärgnevad olulisemad ettevõtted: Eesti Investment House OÜ, asutati 01.10.2004, tegeleb kinnisvara investeerimisprojektidega Bulgaarias. Osalus 100% Realata Eesti OÜ, asutati 05.01.1998, tegeleb hoonestusprojektide arendusega Eestis, sealhulgas plaanib 2023 alustada ÖÖDhotels majutusäriga Lohusalus. Osalus 100% Carfox OÜ, asutati 04.03.2013, ettevõtte peamiseks

Dropdown

kõik artiklid

Strateegiliste investeeringute roll idufirmade edus

Strateegilised investeeringud on finantskohustused, mida üksikisikud või ettevõtted võtavad idufirmasse, eesmärgiga soodustada kasvu ja tagada konkurentsieelis.
ssb.ee
Strateegilised investeeringud on finantskohustused, mida üksikisikud või ettevõtted võtavad idufirmasse, eesmärgiga soodustada kasvu ja tagada konkurentsieelis. Erinevalt passiivsetest investeeringutest on strateegilised investeeringud aktiivsed ja hõlmavad partnerlust ja koostööd investori ja idufirma vahel. Idufirmadele võivad strateegilised investeeringud olla mängu muutvad. See ei ole ainult kapitali küsimus; tegemist on strateegilise partneriga kaasnevate lisaväärtustega. Nende hulka võivad kuuluda tööstusharu ekspertiis, võrgustikele juurdepääs ja turuülevaated, mis on äri laiendamiseks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.