Rohkema info nägemiseks:

STORYBOOK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Leia infot ettevõtete äritegevuse kohta 81 riigis. Suhtle, saada müügipakkumisi, tee ostuhankeid ja otsi töötegijaid. Häid äriotsuseid!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Storybook Web on usaldusväärne platvorm, mis pakub infot 123 miljoni ettevõtte kohta 81 riigis. Kas soovid leida uusi ärikontakte, suhelda potentsiaalsete müügipartneritega, teha ostuhankeid või otsida andekaid töötajaid? Meie teenused on loodud selleks, et aidata Sul teha häid äriotsuseid ning leida sobivaid äri- ja koostööpartnereid.

BRÄNDITURUNDUS - Aitame Sul oma brändi tuntust suurendada ja potentsiaalseid kliente meelitada. Loo tugev brändistrateegia koos meiega!

MÜÜGIJUHTIMINE - Paranda oma müügiprotsesse ja saa juurde kliente. Meie abiga jõuad oma müügikäibes uuele tasemele!

KREDIIDIJUHTIMINE - Hoolitse oma ettevõtte finantside eest. Uuri, kuidas saame Sind aidata krediidi ja riskijuhtimisega.

PERSONALIJUHTIMINE - Leia parimad töötajad ja hoia oma meeskond tugevana. Oleme Sinu partner personalijuhtimise küsimustes.

Külasta Storybook Webi juba täna, et leida infot miljonite ettevõtete ja tuhandete tööpakkumiste kohta. Oleme valmis aitama Sul oma äri edu saavutada ja sobiva koostööpartneri või tööandja leidmiseks võta meiega ühendust.

Koos leiame alati parima lahenduse!

KONTAKT

STORYBOOK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko V.

Bränditurundusega loovad nad eristuva firma profiili ja aitavad ka tööandjana enda brändi tugevdada. Krediidijuhtimise teenused on samuti väga kasulikud, andes põhjalikku ülevaadet finantstaustast.

- Kristiina M.

Storybook pakub laia valikut teenuseid, mis aitavad äri edendada. Nende krediidijuhtimise teenused on äärmiselt kasulikud, võimaldades hoida finantsasjad kontrolli all.

Aitäh!

- Karl T.

Olen kasutanud Storybooki bränditurunduse teenuseid ja olen äärmiselt rahul. Nad aitavad luua eristuva firma profiili, mis on turul oluline. Samuti aitavad nad tugevdada tööandja brändi, mis on väga oluline töötajate leidmiseks ja hoidmiseks.

Tere tulemast AI-assistentide maailma!

Kas kaotad müügist, sest klient ei leia Su veebilehelt vajalikku infot üles? Kulutad aega käsitsi klientide küsimustele vastamisele? Leiutad järjepidevalt uusi strateegiaid, kuidas oma kliendile koduleht lihtsamaks teha? Mõtle kui tore oleks lahendus, mille käest saaksid Su kliendid soovitud toote või teenuse kohta kiiresti uurida. Lahendus, mis oleks kättesaadav 24/7 ning looks koheselt mugava ühenduse vajaliku infoga. Lucky You - Tere tulemast AI-assistentide maailma! Mis on AI-assistendid ja kust need pärit on? AI ehk tehisintellekt on tehnoloogia, mis võimaldab arvutisüsteemidel õppida

Dropdown

kõik artiklid

Digiturundus: ülevaade tänasest digimaastikust ning selle turundamisvõimalustest

Mis on digiturundus? Digiturundus ehk digitaalne turundus on turundustegevus, mis kasutab digitaalseid kanaleid ja platvorme, sealhulgas ka sotsiaalmeedia
ssb.ee
Mis on digiturundus? Digiturundus ehk digitaalne turundus on turundustegevus, mis kasutab digitaalseid kanaleid ja platvorme, sealhulgas ka sotsiaalmeediat, et jõuda sihtrühmani ning edendada tooteid või teenuseid. See hõlmab endas mitmeid erinevaid meetodeid ja strateegiaid, sealhulgas veebireklaami , sotsiaalmeedia turundust , sisuturundust , otsingumootorite turundust (SEO) ja palju muud. Digiturundus võimaldab sul ja sinu organisatsioonil jõuda oma sihtrühmani kiiresti, tõhusalt ja interaktiivselt , võimaldades sul tõsta bränditeadlikkust , suurendada müüki , koguda

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.