Rohkema info nägemiseks:

HAVEREST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1571; jälgijaid - 21. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HAVEREST OÜ kohta arvamuslugu!"

HAVEREST OÜ hetkeolukord

Juba 1571 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

JUHATUSE TEGEVUSARUANNE: OÜ Haverest majandustegevuse ja –tulemuste ülevaade 2022. aastal 2022. aasta oli OÜ Haverest jaoks märkimisväärne, kuna meie majandustegevust ja tulemusi mõjutasid oluliselt ehitusmaterjalide hinnatõus ja tööjõukulud. Need kaks tegurit avaldasid meie ettevõtte tegevusele märkimisväärset mõju, kuid meie meeskond suutis neid väljakutseid edukalt hallata. Lisaks mõjutas meie tegevust oluliselt ka ehitusteenuste vähene nõudlus. See on olnud väljakutse, kuid oleme püüdnud leida oma teenustele turgu ning osutada teenuseid projekti põhiselt. See strateegia on aidanud meil säilitada oma positsiooni turul ja pakkuda klientidele kvaliteetseid teenuseid. 2022. aastal osalesime aktiivselt riigihangetel, millest mitmel osutusime parimaks pakkujaks. See on olnud suur saavutus meie ettevõtte jaoks ja plaanime jätkata aktiivset osalemist ka uutel riigihangetel. Meie eesmärk on pidevalt parandada oma teenuste kvaliteeti ja konkurentsivõimet. OÜ Haverest on jätkusuutlik ja järjepidev ettevõte. Arvestades ehitusturu olukorda, planeerime 2023. aastaks säilitada müügitulu ja kasumi samal tasemel kui 2021. aastal. See on ambitsioonikas eesmärk, kuid usume, et meie meeskond on selle saavutamiseks valmis. Töötajate osas töötas meie ettevõttes 2022. aastal keskmiselt 3 põhikohaga töötajat. Aasta algul koondasime ühe töökoha, mis oli vajalik meie ettevõtte jätkusuutlikkuse tagamiseks. Palgakulu oli 2022. aastal 49887 eurot. Ettevõtte juhatus koosneb kahest liikmest, sealhulgas üks juhatuse liige, kes tegutseb ka ettevõtte tegevjuhina. 2022. aastal ei makstud juhatuse liikmetele tasu. Juhatuse liikmetele nende lahkumisel või tagasikutsumisel hüvitiste maksmist ette nähtud ei ole. See on osa meie ettevõtte poliitikast, mis keskendub jätkusuutlikkusele ja stabiilsusele.

HAVEREST OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.