Rohkema info nägemiseks:

KARMENI ILUSALONG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Bluesalong pakub laias valikus professionaalseid iluteenuseid, et hoida sind alati kauni ja enesekindlana.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Karmeni Ilusalong OÜ eesmärk on pakkuda oma klientidele kvaliteetseid ja professionaalseid iluteenuseid, mis aitavad neil tunda end kauni ja enesekindlana igal ajal. Meie Tallinna südames asuv salong keskendub individuaalsele lähenemisele ja klientide rahulolu tagamisele, pakkudes laia valikut teenuseid, alates klassikalistest iluprotseduuridest kuni innovatiivsete lahendusteni.

Karmeni Ilusalong OÜ sai alguse soovist luua koht, kus iga klient tunneb end erilisena ja saab just sellist hoolitsust, mida tema keha ja vaim vajavad. Meie salongi asutaja, Karmen, on iluvaldkonnas tegutsenud üle kümne aasta ning tal on laialdased teadmised ja kogemused nii kosmeetika kui ka erinevate iluhoolduste vallas. Just tema kirg ilu ja heaolu vastu inspireeris teda looma oma ilusalongi, mis pakub klientidele parimat võimalikku teenust ning hubast ja sooja keskkonda.

Karmeni Ilusalong OÜ ei ole lihtsalt ilusalong, vaid koht, kus hoolitakse igast kliendist ja tema vajadustest. Oleme pühendunud pakkuma teenuseid, mis on kohandatud vastavalt iga kliendi soovidele ja eelistustele. Meie salongi teenuste hulka kuuluvad erinevad näo- ja kehahooldused, maniküür ja pediküür, massaažid ning juuksehooldus. Kõik meie teenused on loodud selleks, et tuua esile iga inimese loomulik ilu ja pakkuda lõõgastust igapäevaelu pingetest.

Oleme uhked oma professionaalse meeskonna üle, kes on pidevalt koolitustel ja täiendab end uusimate trendide ja tehnikatega. Meie iluspetsialistid omavad laialdasi teadmisi nahahoolduse, küünehoolduse ja juuksehoolduse alal ning kasutavad ainult kvaliteetseid ja tuntud kaubamärke, et tagada parim võimalik tulemus. Meie eesmärk on pakkuda mitte ainult iluteenuseid, vaid ka teadmisi ja nõuandeid, kuidas oma ilu kodus hoida ja rõhutada.

Karmeni Ilusalong OÜ eristub teistest oma koduse ja sooja atmosfääri poolest. Meie salongis on igal kliendil võimalik lõõgastuda ja unustada argipäeva mured. Oleme veendunud, et ilu algab heaolust ja seetõttu on meie salongis tähtsal kohal mitte ainult füüsiline, vaid ka vaimne lõõgastus. Olgu see siis rahustav näohooldus, kosutav massaaž või värskendav maniküür – me hoolitseme selle eest, et iga klient lahkuks meie salongist rahuloleva ja uuendatuna.

Karmeni Ilusalong OÜ on pühendunud pidevale arengule ja täiustamisele, et pakkuda oma klientidele parimat teenindust. Meie jaoks on oluline, et iga klient tunneks end meie salongis teretulnuna ja väärtustatuna. Usume, et ilu on igas inimeses ning meie ülesanne on aidata seda ilu esile tuua ja rõhutada. Kutsume teid üles külastama meie salongi ja kogema professionaalset teenindust, mis on loodud just teie jaoks.

KARMENI ILUSALONG OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis K.

Hoolitsused on alati kvaliteetsed ja personal on äärmiselt sõbralik. Bluesalong on minu uus lemmik!

- Kristi K.

Bluesalongis on alati meeldiv atmosfäär ja teenindus on suurepärane.

- Jaana R,

Olen olnud mitmeid kordi Bluesalongis ja alati olen saanud suurepärase hoolduse. Soovitan soojalt!

Näohooldus: tervendav ja nooruslik näonahk

Näohooldus on oluliseks osaks isiklikust hügieenist ja iluhooldusest, andes meie nahale vajaliku hoolitsuse ja tähelepanu. Bluesalong, asudes Tallinna kesklinnas, pakub laia valikut professionaalseid näohooldusi, et aidata teil saavutada terve ja särav nahk. Meie eesmärk on pakkuda kohandatud hooldust, mis sobib iga kliendi individuaalsetele vajadustele ja nahatüübile. Miks on näohooldus oluline? Näohooldus aitab säilitada naha puhtuse ja värskuse, samal ajal andes sellele vajalikku niisutust ja toitainete külluslikkust. Regulaarne näohooldus aitab vähendada nahaprobleeme, nagu akne,

Dropdown

kõik artiklid

Depilatsioon: hoolitsetud ja sile nahk aastaringselt

Depilatsioon on üks populaarsemaid iluhooldusi, mille eesmärk on eemaldada soovimatud karvad erinevatelt kehaosadelt, jättes naha sujuvaks ja siledaks. Bluesalo
ssb.ee
Depilatsioon on üks populaarsemaid iluhooldusi, mille eesmärk on eemaldada soovimatud karvad erinevatelt kehaosadelt, jättes naha sujuvaks ja siledaks. Bluesalong pakub Tallinna kesklinnas professionaalset depilatsiooniteenust, mis tagab püsiva ja kvaliteetse tulemuse. Depilatsioon ei ole ainult esteetiline hooldus, vaid ka praktiline lahendus neile, kes soovivad pikemaks ajaks vabaneda karvade raseerimisest ja nendega seotud probleemidest, nagu sissekasvanud karvad ja ärritus. Depilatsiooni võimalused ja valikud Meie salongis pakutakse mitmeid erinevaid depilatsiooniteenuseid, mis on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.