Rohkema info nägemiseks:

VALGAMAA JAHIMEESTE ÜHISTU TÜH

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 539; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VALGAMAA JAHIMEESTE ÜHISTU kohta arvamuslugu!"

VALGAMAA JAHIMEESTE ÜHISTU TÜH hetkeolukord

Juba 539 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Valgamaa Jahimeeste Ühistu on asutatud aastal 1997 (cid:127) Ühistu tegevuse eesmärgiks on oma liikmetele jahindusalaste teenuste osutamine, ulukivarude kaitse, hooldamise ja taastootmise organiseerimine, liikmete kutsemeisterlikkuse tõstmine ja nende ning pereliikmete vaba aja veetmise organiseerimine.

(cid:127) Ühistu majandamine toimub eelarve alusel.

2022. aasta tegemised

Jahinduslikus mõttes oli jätkuvalt oluline Sigade Aafrika katku tingimustes metssigade (cid:127) populatsiooni võimalikult alla viimine, kütitud sigadelt vereproovide ja emiste proovide kogumine ning nende tegevuste vahendamine Veterinaarameti, Eesti Jahimeeste Seltsi,

Keskkonnaameti ja maakonna jahimeeste vahel. Jahimehed esitasid tasustamisele kuuluvaid emiseproove 181 tk ning kütitud metssigade vereproove 686, lisaks 1 teavitus ja konteineri kasutuse kord.

Ühistu jätkab koostööd metsaomanikega ulukikahjustuste vähendamiseks.Kahjunõudeid sel (cid:127) perioodil Valgamaa Jahimeeste Ühistu vastu ei esitatud RMK ja ÜMO poolt.

Enamus jahiseltse väljastab väikeulukite load JAHIS programmis elektrooniliselt.

(cid:127)

Suurulukite jahiload väljastatakse valdavalt samuti JAHIS programmis (cid:127)

Rulli lasketiiru kasutasid jahiseltsid suve perioodil aktiivselt- viidi läbi laskeharjutuse päevi (cid:127) jahiseltside laskeinstruktorite käe all, kokku 29 laskeharjutuse päeva, millest võttis osa pea 200jahimeest. Lisaks koolitati laskma15 noorjahimeest kolmel päeval.

Rulli lasketiirus viidi läbi 5 laskekatsete päeva, mille läbis positiivselt 94 jahimeest.

(cid:127)

Viidi läbi laskevõistlused Küti Kevad 2022 Rulli lasketiirus juuni kuus (cid:127)

Esindati ühistu liikmeid maakonna jahindusnõukogus.

(cid:127)

Esindati ühistu liikmeid EJS tegemistes - EJS juhatuse koosolekutel, EJSvolinike koosolekul ning (cid:127) tegevjuhtide koosolekul.

Viidi läbi noorjahimeeste koolitus, mille läbis edukalt 14 noorjahimeest.

(cid:127)

Veebruaris toimus Nõukogu jänesejaht ja koosolek Laatre/Vähero jahimaadelja Nõukogu (cid:127) kitsejaht Laatre jahipiirkonnas ja koosolekVähero jahimajas, novembri lõpus.

Toimus Nõukogu koosolek Rullis, juuni kuus (cid:127)

Toimus Volinike koosolek Rullis, juuli kuus (cid:127)

Valgamaa Jahimeeste Ühistu esindus osales Toosikannus 40. jahimeeste kokkutulekul, kus (cid:127) võistluste üldarvestuses saavutati 300 punktiga 8.koht

Detsembris aitas Valgamaa Jahimeeste Ühistu EJS-ga koos korraldada traditsioonilist Jahi (cid:127)

Jõulurahu väljakuulutamise vastuvõttu ja jõulupiduSangaste lossis

Keskkonnaametile esitati jahipiirkonna piiride muudatusettepanekud-Rulli, Karjatnurme ja (cid:127)

Hargla jahipiirkondades

Viidi lõpusirgele jahimaade kasutusõiguse lepingute pikendamise protsess, mille tulemusena (cid:127) esitati jahindusnõukogule 13 jahipiirkonna jahimaa kasutusloa pikendamise taotlus.

VALGAMAA JAHIMEESTE ÜHISTU TÜH kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.