Rohkema info nägemiseks:

RULLIKOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 287; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RULLIKOR OÜ kohta arvamuslugu!"

RULLIKOR OÜ hetkeolukord

Juba 287 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

OÜ RULLIKOR loodi 1994. aastal. Põhitegevuseks on teede remont ja hooldus ning konsultatsiooniteenused. 2023. aastal oli OÜ RULLIKOR käive 1232 eurot, 2023. aastal teostas ettevõte töid omajõududega.

2023. aastal ei investeeritud tootmislikku põhivarasse.

2023. aastal ei investeeritud arengu ja uurimistööde tarbeks, samuti pole plaanis uurimiskulutusi.

2024. aastal kavatseb firma jätkata valitud suunal, suurendada käivet, jätkata valitud ehitustööde ja konsultatsiooni (sh. järelevalve) suunal ja teenuste (remonditööde) tegemise suunal käibe suurendamist. Investeerida kavatseme töövahenditesse ja väikeseadmetesse. Kulutusi ei planeerita arengu ja uurimisväljaminekute tarbeks. Aruandeaasta kahjum katta eelmiste perioodide jaotamata kasumi arvelt.

Tegevjuhtkonnale ja juhatuse liikmele ei ole väljastatud garantiisid, samuti pole potentsiaalseid kohustusi.

Juhatuse liige

Hannes Freiberg

RULLIKOR OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.