Rohkema info nägemiseks:

PRO KAPITAL GRUPP AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5306; jälgijaid - 145. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta PRO KAPITAL GRUPP kohta arvamuslugu!"

PRO KAPITAL GRUPP AS hetkeolukord

Juba 5306 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 145 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 22 korda.

Tegevusaruanne 2023

Juhtimine

Ettevõtte tegevust iseloomustab pikaajaline perspektiiv ning usaldusväärsuse hoidmine. Aus, eetiline ning läbipaistev juhtimine tähendab, et järgime oma tegevuses kõikidel tegevusturgudel kehtivaid seadusi ja regulatsioone, börsiettevõttena ka Nasdaq Tallinn ja

Nasdaq Stockholm nõudeid ning Hea Ühingujuhtimise Tava (HÜT) juhiseid.

Meie juhtimine ning tegevus on sõltumatu ning meie juhtkond ei ole seotud ühegi poliitilise organisatsiooniga. Gruppi kuuluvad ettevõtted ja võtmeisikud ei ole toetanud 2023. aastal poliitiliste organisatsioonide tegevust.

Meie meeskond on suhteliselt väike, mistõttu on iga meeskonna liikme tegevus hästi nähtav.

Just seepärast rõhutame juhtimises usaldusega kaasnevat vastutust ja taunime selle kuritarvitamist. Meil on korraga töös mitmeid arendusi Baltikumi pealinnades ning projektidega on seotud inimesed erinevatest osakondadest. Ehitajate, tarnijate ja alltöövõtjate valik sünnib meeskonnasiseses koostöös arvesse võetakse parimaid praktikaid ja pikaajalist kogemust. Samaväärselt oluline on kolmandate osapoolte maine ja tegevuspõhimõtted ning võimekus tagada kvaliteetne teenus. Meie hinnangul välistab selline töökorraldus huvide konfliktide tekkimist. Juhatus on ühenduslüliks riikide kontorite, erinevate üksuste ning nõukogu vahel.

Lisaks suhtlusele investorkogukonnaga, oleme arendamas grupi kommunikatsiooni ning turundust, mis tõstaks erinevate huvigruppide teadlikkust. Peame oluliseks kahesuunalist suhtlust nii töötajate kui ettevõtte väliste huvigruppide vahel, olgu selleks meie kliendid, alltöövõtjad või partnerid. Usume, et pidevas dialoogis on võimalik oma tegevust parandada ning seeläbi kujundada elukeskkondasid, mis oma kvaliteedi, ajatu disaini ja läbimõeldud lahendustega ületaks inimeste ootuseid.

iskonnas

Tulenevalt meie äristrateegiast arendada suuri terviklikke piirkondi, mõjutame sellega oluliselt

M inime ei se te m eluõ kvju ali tj ea et iv , a ühs ist ku ont du liks k uü h arengut ja ka majanduskeskkonda. See mõju on mitmekülgne ning pikaajaline, mistõttu teadvustame ning võtame oma vastutust väga tõsiselt.

Seetõttu arvestame oma tegevuse mõjude erinevaid tahke ning teeme rohkem kui meilt oodatakse või mida nõuavad regulatsioonid.

Kujundame uusi unikaalseid kvartaleid ja elukeskkondasid koos ümbritseva infrastruktuuri ja avaliku ruumiga piirkondadesse, mis on ajalooliselt olnud kasutusel tööstuspiirkonnana või seisnud kasutamata. Loodavad keskkonnad esmaklassilistes asukohtades Baltikumi pealinnades, on atraktiivsed nii meie klientidele kui ümberkaudsetele piirkondadele, kuna arendustegevusega kasvab kogu ala väärtus. Selline strateegia ning tegevuspraktika võimaldab meil püsida ees turu trendidest ning neid positiivselt kujundada.

AS Pro Kapital Grupp konsolideeritud majandusaasta aruanne 2023

Ettevõtte konsolideeritud majandusaasta aruannne .pdf formaadis Euroopa ühtse elektroonilise aruandlusvormingu (ESEF) märgistuseta. Originaaldokument on esitatud masinloetavas .xhtml formaadis Nasdaq Tallinna börsile ja allkirjastatud digitaalselt (Link: https://nasdaqbaltic.com/statistics/et/instrument/EE3100006040/reports).

PRO KAPITAL GRUPP AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.