Rohkema info nägemiseks:

FASTWAY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte pakub laia valikut logistika- ja transporditeenuseid, mis katab kõik teie vajadused alates tollivormistusest kuni kaubaveo ja rahvusvaheliste transpordilahendusteni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

FASTWAY OÜ on pühendunud pakkuma kvaliteetseid logistika- ja transporditeenuseid, et tagada teie kaubade kiire ja turvaline jõudmine sihtkohta. Meie eesmärk on luua sujuv ja tõhus tarneahel, mis vastab teie ettevõtte vajadustele ja ootustele.

Meie lugu algas visioonist lihtsustada ja täiustada logistika- ja transpordiprotsesse, et aidata ettevõtetel keskenduda oma põhitegevusele. FASTWAY OÜ meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kelle eesmärk on pakkuda personaalset lähenemist igasuguste logistiliste väljakutsete lahendamiseks. Meie ettevõtte tugevuseks on meie suutlikkus pakkuda laia valikut teenuseid, mis katab kogu tarneahela – alates kauba vastuvõtust kuni kohaletoimetamiseni.

Meie teenuste hulka kuuluvad põhjalik tarneahela haldus, mis hõlmab kaupade jälgimist, koordineerimist ja tõhusat laohaldust. Pakume ka professionaalset kauba pakkimist, mis tagab kaupade ohutuse ja kaitse transportimise ajal, ning kaupade sorteerimist ja jaotamist vastavalt kliendi vajadustele. Meie eesmärk on tagada, et kõik teie logistilised vajadused oleksid kaetud, pakkudes kõrge kvaliteediga teenuseid, mis aitavad teil saavutada äri eesmärke.

FASTWAY OÜ keskendub ka tolliteenustele, et lihtsustada ja kiirendada kaubavahetust. Pakume täpset tollivormistust, mis sisaldab kõiki vajalikke dokumente ja regulatsioone. Meie tollinõustajad on valmis andma ekspertnõu tolli- ja kaubavahetuse seaduste kohta ning aitama hallata tollideklaratsioone ja -vabadusi, et vähendada kulusid ja vältida viivitusi.

Transport ja kaubavedu on samuti meie teenuste keskmes. Meie kohaliku ja rahvusvahelise transpordi teenused tagavad, et teie kaubad jõuavad kiiresti ja turvaliselt sihtkohta. Me pakume ka veoste ekspedeerimist, sealhulgas dokumentide haldamist ja kaubaveo korraldamist. Kohandame oma transpordilahendusi vastavalt teie erivajadustele, et pakkuda täpselt seda, mida teie äri vajab.

FASTWAY OÜ on teie usaldusväärne partner, kes pühendub kvaliteedile ja efektiivsusele igas teenuses, mida pakume. Meie meeskond on siin, et lihtsustada teie logistika- ja transpordivajadusi, aidates teil saavutada äri edu ja sujuvust igas samm.

FASTWAY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaak K.

Professionaalne teenindus ja kiire reageerimine. Olen väga rahul.

- Kaimar R.

Kiire ja kvaliteetne teenus, mis alati täidab ootusi. Soovitan kindlasti.

- Rasmus S.

Kiire ja efektiivne teenus, olen väga rahul nende tööga. Soovitan soojalt!

5 viisi oma tarneahela optimeerimiseks fastway abil

Tänapäeva kiiresti areneval globaalsel turul ei ole tarneahela optimeerimine mitte ainult eelis; see on vajadus. FASTWAY OÜ pakub uuenduslikke lahendusi logistika voogude sujuvamaks muutmiseks, tagades, et teie äri püsib konkurentsis eesotsas. Siin on viis viisi, kuidas FASTWAY võib teie tarneahela toiminguid muuta. 1. Logistika voogude sujuvamaks muutmine täiustatud tehnoloogiaga FASTWAY kasutab logistikatarkvara viimaseid uuendusi, et tagada sujuv integratsioon teie olemasolevate süsteemidega. See tähendab suuremat efektiivsust, vähem vigu ja ühtsemat tarneahelat. FASTWAY arenenud

Dropdown

kõik artiklid

Transportteenus: kuidas tagada teie kaupade turvaline ja efektiivne liikumine

Mida hõlmab transportteenus? Transportteenus sisaldab mitmeid aspekte, mis töötavad koos, et tagada kaupade sujuv ja turvaline liikumine: Vedude korraldami
ssb.ee
Mida hõlmab transportteenus? Transportteenus sisaldab mitmeid aspekte, mis töötavad koos, et tagada kaupade sujuv ja turvaline liikumine: Vedude korraldamine : Kaupade transportimine erinevate transpordivahendite kaudu, sealhulgas maanteetransport, raudteetransport, õhutransport ja meretransport. Kaubade jälgimine : Reaalajas jälgimine, et tagada kauba õigeaegne kohaletoimetamine. Kohaletoimetamise juhtimine : Kohaletoimetamise protsesside haldamine, sealhulgas tähtaegade jälgimine ja dokumentide koostamine. Pakkimine ja märgistamine : Kauba õige pakkimine ja märgistamine, et

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.