Rohkema info nägemiseks:

KVALITECH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 180; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KVALITECH OÜ kohta arvamuslugu!"

KVALITECH OÜ hetkeolukord

Juba 180 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Aastal 2022 näitas turu-uuringutega tegelev Kvalitech OÜ märkimisväärset edu turutrendide analüüsimisel ja prognoosimisel. Kasutasime suurte andmemahtude töötlemise ja analüüsi kaasaegseid tööriistu, mis võimaldasid meil oluliselt panustada oma klientide edu saavutamisse, aidates neil teha põhjendatud ja riskantseid äriotsuseid.

Riskide arvestamine oli meie 2022. aasta uuringute võtmetähtsusega komponent. Alltöövõtjate abil on Kvalitech OÜ viinud läbi põhjaliku analüüsi erinevatest potentsiaalsetest ohtudest, sealhulgas poliitilised, majanduslikud, sotsiaalsed ja tehnoloogilised tegurid. Selle tulemusena töötasime välja terviklikud riskijuhtimise strateegiad, mis võimaldasid meie klientidel minimeerida võimalikke kahjusid ja maksimeerida kasumit.

Samuti laiendasime 2022. aastal oma geograafilist ulatust ja meelitasime ligi uusi kliente erinevatest sektoritest. See suurendas meie konkurentsivõimet turu-uuringute turul ja avas uusi võimalusi kasvuks ja arenguks. Tuleviku plaanides püüdleme oma analüüsimeetodite ja -vahendite edasise täiustamise poole, et pakkuda oma klientidele veelgi täpsemat ja üksikasjalikumat teavet.

2022 aasta müügitulu oli 33 740 EUR. Selle tulemuse saavutamine on märkimisväärne saavutus, mis näitab meie ärimudeli jätkusuutlikkust ja klientide usaldust meie teenuste vastu.

Kokkuvõtteks, 2022. aasta oli Kvalitech OÜ jaoks kindla kasvu ja arengu aasta.

KVALITECH OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.