Rohkema info nägemiseks:

HANSA MEDICAL OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3759; jälgijaid - 29. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta HANSA MEDICAL OÜ kohta arvamuslugu!"

HANSA MEDICAL OÜ hetkeolukord

Juba 3759 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 29 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 12 korda.

Tegevusaruanne 2022

Hansa Medical OÜ koos tütarettevõtetega (edaspidi "Ettevõte" ja koos tütarettevõtetega "Grupp" ) põhitegevuseks on meditsiiniseadmete, kirurgiliste vahendite jae- ja hulgimüük (k.a. e-pood), meditsiiniseadmete hooldus ja remont, kiirgustegevusega seotud dokumentatsiooni haldus ja nõustamine ning füsioteraapia teenuste (baroteraapia, krüoteraapia jne) pakkumine. Grupil on kontorid nii Tallinnas kui Tartus.

Grupi klientideks on kõik Eesti haiglavõrgu haiglad, tervise- ja perearstikeskused, erakliinikud, vabaajakeskused, veterinaarkliinikud ning samuti ka eraisikud. Pakume oma klientidele laia toote- ning teenusevalikut ning ausat ja vastutulelikku kliendisuhet.

Arvestame klientide soovidega ning oleme oma tegevuses paindlikud, et tagada kõikide meie klientide rahulolu.

Tihe koostöö tootjate ja tarnijatega ning töötajate täiendõpped võimaldavad meil pakkuda kvaliteetseid tooteid, esmaklassilist hooldusteenust ning koolitust kõikidele müüdavatele seadmetele.

Hansa Medical OÜ on mitmete tunnustatud kaubamärkide volitatud esindaja ja maaletooja Eestis. Muuhulgas esindame meditsiinitehnoloogilisi seadmeid tootjatelt GE Healthcare, Philips, Medtronic, CardiAid, Schwa-

Medico, Seca, Heine, AngioDynamics, Nouvag jpt.

Alates 2007. aastast omab Hansa Medical ISO 9001:2015 kvaliteedijuhtimissertifikaati meditsiiniseadmete ja -tarvikute müügi, hoolduse ja remondi alal.

Alates 2018. aastast on Hansa Medical Eesti Kaubandus-Tööstuskoja liige.

Keskkonnahoiu osas on Hansa Medical EES-Ringlus MTÜ liige.

Tütarettevõte Bodytherapy OÜ pakub Tallinnas ja Tartus lisaks füsioteraapiateenustele ka unikaalset baroteraapia teenust, millele näeme suurt potentsiaali tulevikus. Teenuste tutvustamiseks plaanis suurendada kulutusi reklaamile ja panustada rohkem sotsiaalmeediasse.

Samuti näeme potentsiaali klientide kiirgustegevusega seotud dokumentatsiooni haldusteenuse ja nõustamise pakkumisel, mida üritame 2023.aastal suurendada läbi tütarettevõtte SB Partnerid OÜ.

Grupi äritegevus ei ole mõjutatud hooajalistest faktoritest. Grupi tegevusel puudub sotsiaalne või keskkondlik mõju.

Juhtkonnal puudub informatsioon trendidest, ebakindlusest, nõuetest, kohustustest või sündmustest, mis võiks tõenäoliselt osutada olulist mõju Grupi väljavaadetele selle aruandeperioodi järgsel perioodil väljaspool

Grupi regulaarset äritegevust.

Hansa Medical OÜ struktuur seisuga 31.12.2022 on järgmine:

Tütarettevõtja nimetus osaluse määr 2022 osaluse määr 2021

Medical24 OÜ 71,17% 71,17%

Bodytherapy OÜ 100% 80%

SB Partnerid OÜ 60% 60%

Aruande perioodil toimus Bodytherapy OÜ osaluse suurendamine, mille tulemusena emaettevõtja osalus on

HANSA MEDICAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.