Rohkema info nägemiseks:

ALDERMANI METALL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3022; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ALDERMANI METALL OÜ kohta arvamuslugu!"

ALDERMANI METALL OÜ hetkeolukord

Juba 3022 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2023

2023.a. oli majanduslikus plaanis turbulentne ja toimusid mitmed olulised sündmused.

Muutusid OÜ Aldermani Metall tegevusvaldkondade osakaalud seoses tütarettevõtte tegevuse lõpetamisega, mille tingis mitme aasta pikkune väga ebasoodsate sündmuste jada alates koroonakriisist, sellega kaasnenud välisturu kokkukuivamisest, häkkerite rünnaku alla satunud kodulehe uuendamise venimisest esialgse arendaja poolt, mistõttu tuli aasta hiljem alustada uue arendajaga algusest ja kanda lisakulusid, kiirest sisendite hinnatõusust, Ukraina sõja algusega veelkord kaasnenud järsust tootmise sisendite kulude kasvust - tõusid metalli, elektri, kütuse ja kõigi sisseostetavate toodete ning kaupade hinnad. 2022.a. järgnes tütarettevõtte turu osaline taastumine, kuid tekkisid probleemid renditööjõuga, mida kasutati varasemalt igal hooajal kasvanud tellimuste täitmiseks, ning kirstunaelaks sai pikk ja vaevarikas kohtuvaidlus kodulehe hätta jäänud esialgse arendajaga, mis päädis ebasoodsa otsusega, mille kassatsioonikaebust aga Riigikohus menetlusse ei võtnud.

Aldermani Metall võttis üle tütarettevõtte kohustused klientide ees, nii et klientide jaoks ei toimunud olulisi muutusi.

Turu olukorra paranedes on aga plaanis luua uus tütarettevõte, mis fokuseerub ühele emaettevõtte tegevusvaldkonnale, et pakkuda klientidele paremat teeninduskogemust ning seeläbi suurendada turuosa.

2023.a. tõi kaasa ka huvitavaid tellimusi, millest silmapaistvaim on seotud Krinneri kruvivundamentide paigaldusega Kalamaja vaateplatvormile.

Uue büroohoone ehitus seisis seoses ümberkorraldusega tekkinud tööde mahu ja kulude kasvuga, küll aga sai täidetud eesmärk hoida kokku energiakulusid, kasutades rohkem päikeseenergiat: suve hakul sai uue büroohoone katusele paigaldatud 12kW päikesepaneele, mis toodavad tippajal kuni 11kW elektrienergiat, mida omakorda saab kasutada elektrisõidukite akude laadimiseks.

2023.a. ostis ettevõte ka esimese Tesla ning tellis ühtlasi laadimisjaama nii kontori kui autode garazeerimisasukoha juurde: selle tulemusel oli võimalik suur osa päikesejaama toodetud elektrist kasutada ära omatarbeks, vähendada sõltuvust elektri börsihinna kõikumistest ja hoida kokku transpordikulusid.

Kokkuvõttes võib 2023.a. lugeda keerulisi väljakutseid esitanuks, kuid siiski kordaläinuks.

2024.a. plaanis on vana kontoripinna soojustamine ja kui turu olukord võimaldab, ehituse jätkamine ning uue tütarettevõtte tegevuse käivitamine.

Sobiva võimaluse avanedes on plaanis ka kinnisvara omandamine ühes Euroopa riigis massaazitoolide müügi ja rendi valdkonna arendamiseks kõrge ostjõu ning -rahvastikutihedusega piirkonnas ja majutusteenuse pakkumiseks.

ALDERMANI METALL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.