Rohkema info nägemiseks:

LUMBRES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1309; jälgijaid - 14. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LUMBRES OÜ kohta arvamuslugu!"

LUMBRES OÜ hetkeolukord

Juba 1309 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus

Jätkasime väljakujunenud erinevate transporditeenuste pakkumisega. Endiselt pakkusime transporditeenust järgmiste erinevate veovahenditega: tõstukiga madelveoautod, tagaluuktõstukitega tentveoautod, poolhaagised ja tavalised madelveoautod. 2022. aastal alanud sõda Ukrainas ja viimastel aastatel olnud majandussurutis on avaldanud mõningast mõju ettevõtte tegevusele.

Tulud, kulud ja kasum 2023. aastal moodustas OÜ Lumbres müügitulu 738 tuhat eurot, olles eelmisest aastast 21 tuhande euro võrra suurem.

Tegevuskulud suurenesid 12 tuhande euro võrra.

OÜ Lumbres 2023.a kasum oli 49 tuhat eurot.

Olulised keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud

Teenuste hinda ja kasumit mõjutab kütusehinna muutus maailmaturul ja sellest tingitud kütusehinna muutus kohalikul turul, samuti tööjõu ning palgatingimuste muutused kasvu suunal kohalikul turul.

Lumbres OÜ ei sea oma igapäevase tegevusega ohtu siin töötavaid inimesi ega ümbritsevat keskkonda.

Töötajad on instrueeritud järgima töötervishoiu- ja tööohutusalaseid juhendeid.

Investeeringud

Aruandeperioodil müüdi üks vanem veok, soetati kaks kasutatud kraaga veokit ja üks kasutatud madel-tüüpi veoauto.

Personal

OÜ Lumbres keskmine töötajate arv majandusaastal oli 9 töötajat. 2023. aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud kokku 134 tuhat eurot. Tööjõukulude suurenesid 21 tuhande euro võrra, selle tingis turul valitsev väga tugev palgasurve.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Lumbres OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on jätkuvalt suurendada veoteenuste hulka ning võtta juurde paar töötajat. Plaan on jätkata endiselt erinevate veovahenditega teenuse pakkumist. Soov on suurendada töötajate universaalsust ning töö efektiivsust.

LUMBRES OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.