Rohkema info nägemiseks:

HÜDROKRAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2028; jälgijaid - 24. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HÜDROKRAN OÜ kohta arvamuslugu!"

HÜDROKRAN OÜ hetkeolukord

Juba 2028 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus 2022.a oli Hüdrokran OÜ põhitegevuseks on hüdraulika seadmete remont, hooldus, veoautode pealisehituste paigaldamine, valmistamine ja varuosade müük ning pealisehituste remont ja hooldus ning freesimis- ja treimistööd.

2022. aastal jätkati koostööd Eestis ja välismaal asuvate ettevõtetega varuosade tarnete osas. Samuti ka hooldus- ja remonditööde tegevusharus, näiteks Soomes, Rootsis, Saksamaal.

Investeeringud 2022. aastal seoses Covid-19 ja Ukrainas toimuvaga, samuti Eesti majandusolukorra halvenemisega ja sellega kaasuva ebakindluse tõttu, aastal 2022 investeeringuid uutesse seadmetesse ja töövahenditesse ei teostatud.

2022.aastal toimus hoone ja selle ümber asuva kinnistu hooldamine ja korrashoid ning aasta teises pooles müük!

Personal

OÜ Hüdrokran keskmine töötajate arv majandusaastal oli 4 töötajat.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Kuigi Eesti majanduse kasv on pidurdunud seoses Covid -19 viirusega ja Ukrainas toimuvaga, prognoositakse majanduse kiiret taastumist järgmise majandusaasta teises pooles.

Hüdrokran OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on eelkõige hüdraulika seadmete ja varuosade müük ning uute turgude ja valdkondade otsimine ning võimalusel investeerimine.

Ettevõte otsib jätkuvalt koostöövõimalusi erinevate ettevõtetega. Endiselt otsime koostöövõimalusi ka erinevate tarnijatega.

Majandusaastal on eesmärk eelkõige hoida või suurendada müügi mahtusi, ning laiendada oma toodete ja teenuste sortimenti.

HÜDROKRAN OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.