Rohkema info nägemiseks:

TRAILBORG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2094; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta TRAILBORG OÜ kohta arvamuslugu!"

TRAILBORG OÜ hetkeolukord

Juba 2094 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

TRAILBORG OÜ on Eesti erakapitalil põhinev ettevõte, mille põhitegevuseks on investeerimistegevus, sealhulgas aktsiainvesteeringud, kinnisvaraarendus ja sellega kaasnev tegevus.

Trailborg OÜ-l on olulisemad osalused järgmistes ettevõtetes:

Combiwood Grupp OÜ -grupp ühendab üheksat Eesti puidutöötlemise ettevõtet võrgustikuks, mille tegevus ulatub palgi saeveskisse jõudmisest viimistletud lõpptoodeteni

Warmeston OÜ ja Ardor OÜ – puitpelletite tootmine. Lisaks omatakse osalusi ettevõtetes Timberstock OÜ, Combitrans OÜ, Ardor OÜ, Iriscorp

Transport OÜ

Woodpile OÜ – metsamaade soetamine, haldamine, metsakasvatus ja metsamajandus.

Imavere Arendus OÜ, Tahku Invest OÜ, Flathill OÜ ja Woodshark OÜ -investeerimine ja kinnisvaraarendus

Kultuuritehased OÜ ja Kastani 105 OÜ – Tartu Aparaaditehase kinnistute haldamine ja arendamine

Combiwood Invest – kinnisvaraarendus ja investeeringud taastuvenergeetikasse 2022. aasta kujunes edukaks, põhiliselt pärineb kasum kapitaliosaluse meetodil arvestatuna metsa- ja puidutööstustest.

Aasta jooksul soetati osalused Combiwood Invest OÜ-s ja Flathill OÜ-s. 2022. aastal oli ettevõttes palgal kaks töötajat ning palgakulu oli 44 tuhat eur. Juhatus koosnes 1 liikmest.

Metsandus- ja puidutööstusettevõtete tegevuses oli 2022. aasta edukas, kuigi puidutööstuses olid suured kõikumised nii nõudluse mahtudes kui ka hindades. 2023. aasta järgnes langeva nõudlusega ning muutlike (sh. langevate) hindadega. Sidusettevõtjate tsüklilised majandustulemused mõjutavad oluliselt ka OÜ Trailborg finantstulemust. Sidusettevõtjad on teinud olulisi investeeringuid tootmise ja keskkonna jätkusuutlikkuse tagamiseks, kasutades taastuvaid toorained nii oma tootmise sisendite kui ka puiduvaldkonna toodanguna.

Ettevõttel puuduvad finantskohustused, misläbi suurenevad intressimäärad finantsturul ei mõjuta kulude poolt, kuid avardavad investeerimisvõimalusi. Valuutakursside riski ei ole, kuna enamus investeeringutest tehakse eurodes ja ka sidusettevõtjad tegutsevad peamiselt euroalal.

2023. - 2024. aastatel on kavas jätkata tegevust sarnaselt möödunud aastale. Suuremaid investeeringuid planeeritakse teha muuseas ka taastuvenergia tootmise sektori ettevõtetesse ning kinnisvarasektorisse.

Olulisemad finantsnäitajad seisuga 31.12.2022 ja 31.12.2021:

Finantsnäitajad (tuh. eur) 2022 2021

Varade maht 55 194 42 103

Kohustused 6 4

Omakapitali suurus 55 188 42 098

Puhaskasum 13 690 10 095

Tulususe suhtarvud (%)

Varade puhasrentaablus (ROA) 28,14 26,87

TRAILBORG OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.