Rohkema info nägemiseks:

IQUATEMO BENTODO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1087; jälgijaid - 21. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta IQUATEMO BENTODO OÜ kohta arvamuslugu!"

IQUATEMO BENTODO OÜ hetkeolukord

Juba 1087 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023: esitamata

Ettevõte ei ole majandusaasta aruannet, kust tegevusaruandeid lugeda saab, esitanud. Iga ettevõtte olukord on unikaalne, kuid levinumad põhjused tegevusaruande mitteesitamiseks võivad olla turuolukorra halvenemine, klientide nõudluse langus, rahalised raskused vms.

IQUATEMO BENTODO OÜ - kui vaid nime ja juhatuse vahetus kustutaks maksuvõla

IQUATEMO BENTODO OÜ on 2001. aastal asutatud ettevõte, mis varasemalt kandis nime HEITOMATI OÜ ning tegeles rasketehnika ja veoautode hoolduse ning remondiga. Tänaseks on äritegevus lõppenud, ettevõte ise  võlgades ja hüljatud Lauri Hansbergi * hoole alla (sealt ka põnev uus nimi loomulikult). Lauri Hansberg on meie artiklites püsikülaline, kuna ettevõtteid, mis tema juhatuse all lõpetavad, võibki loetlema jääda. IQUATEMO BENTODO OÜ on lihtsalt üks paljudest ning probleemile ei paista lahendust kusagilt tulevat. Liialt lihtne on täna hüljata probleemidesse sattunud ettevõte. Seda

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.