Rohkema info nägemiseks:

SUBLAND OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2303; jälgijaid - 49. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SUBLAND OÜ kohta arvamuslugu!"

SUBLAND OÜ hetkeolukord

Juba 2303 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 49 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

OÜ SubLand asutati 2002. aasta juulis. Majandustegevusega alustati 2002. aasta septembris ja põhitegevusalaks on krevettide ja teiste mereandide ost.

Osaühingu tulud, kulud ja kasum

Osaühingu müügitulu aruandeaastal oli 1,9 mln eurot. Seoses Vene Föderatsiooni sõjaga

Ukraina vastu hindas osaühing osaliselt, summas 100 000 eurot, alla nõude Ukraina ettevõttele.

Osaühingu aruandeperioodi kahjumiks kujunes 210 361 eurot.

Personal

Aruandeaastal oli osaühingul 1 töötaja ja 1 juhatuse liige. Aruandeperioodil moodustasid ettevõtte tööjõukulud 93,7 tuhat eurot, sh juhatuse tasud 39,9 tuhat eurot.

Vene – Ukraina sõjategevusega seonduv

Olukord Ukrainas on jätkuvalt muutlik ja tuleviku osas selgusetu, kuid võimalused Ukraina ettevõttest raha saada ei ole lootusetu, kuna Ukraina ettevõte tegutseb ja on jätkuvalt töötav ettevõte. SubLand OÜ on müünud neile, ja sellega ka neil aidanud tegutseda, tooraine tarnimisega. Alates 2024. aastast loodab SubLand OÜ Ukraina ettevõttelt võlgnevuse vähendamist 100-150 tuhande euro ulatuses. 2022. a majandusaata koostamise ajaks teadaolev juhtkonna mõjuhinnang OÜ SubLand majandustegevusele on kajastatud koostatud majandusaasta aruandes, lähtudes konservatiivsuse printsiibist.

Omakapital

Seisuga 31.12.2022 oli osaühingul omakapitali, summas 493 068 eurot, järel vähem, kui pool osakapitalist ning seda on vähem, kui seaduses ette nähtud. Osaühingu juhatus ja omanikud

SUBLAND OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.