Rohkema info nägemiseks:

LAIMHOLZ OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 393; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LAIMHOLZ OÜ kohta arvamuslugu!"

LAIMHOLZ OÜ hetkeolukord

Juba 393 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2002 a. teisest poolest alustas OÜ Laimholz oma tegevust. Ettevõtte tegevusvaldkondadeks on olnud täispuidust aiamööbli ja sisemööbli müümine, vahendamine, põllumajandussaaduste kasvatamine, turustamine, vahendamine ja kinnisvara ost-müük. 2007. aasta lõpetati mööblitootmine.

2022. aastal tegeldi puuvilja- ja marjakasvatuse alustamisega (kasvatati sõstraid, õunu, maasikaid, kultuurmustikaid), osutati raamatupidamisteenust ja tegeldi kinnisavaraga. Müügitulu saadi põllumajandusest 27%, enda vara rendist 57% ja raamatupidamisteenuse osutamisest 16%.

2023. aastal on kavas suurendada põllumajandustootmist ja hakata tegelema marjakasvatusega ja mesindusega. Kavas tegelema hakata metsa uuendustega.

Aruandeaastal ei tehtud arengu- ja uurimistegevusega kaasnevaid kulutusi.

Töötajaid 2022a. ei olnud. Juhatuse ja nõukogu liikmetele ei makstud aruandeaastal ja pole ka edaspidi planeeritud tasu nende tagasikutsumisel ega ametist lahkumisel.

OÜ LAIMHOLZ on jätkuvalt tegutsev majandusüksus.

LAIMHOLZ OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.