Rohkema info nägemiseks:

JAANIKESE JAHINDUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Jaanikese Jahindus pakub Valgas tipptasemel jahivarustust, relvaekspertiisi ning lasketiiru teenuseid, olles kogenud partneriks nii harrastajatele kui ka professionaalsetele jahisõpradele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Jaanikese Jahindus pakub Valgas kõrgtasemel jahivarustust, tulirelvade ekspertiisi ning esmaklassilist lasketiirukogemust. Ettevõte on spetsialiseerunud mitmesuguste jahindustoodete ja -teenuste pakkumisele, hõlmates alates relvaohutusest kuni jahitunnistuste pikendamiseni. Jaanikese Jahindus annab olulist tähelepanu relvaohutusele ja tsiviilrelvade korrektsele käsitlemisele. Kogenud instruktorid jagavad oma ekspertiisi, tagades, et klientidel oleksid vajalikud teadmised ja oskused relvade ohutuks käsitsemiseks.

Ettevõtte tipptasemel lasketiir võimaldab klientidel teha tasulisi laskeharjutusi ning seadistada relvade sihikuid. Lisaks on võimalus osaleda korralistel ja erakorralistel suuruluki laskekatsetel vastavalt etteplaneeritud kuupäevadele või individuaalsele kokkuleppele.

Jaanikese Jahindus pakub mitmekülgseid teenuseid, sealhulgas jahitunnistuste pikendamine ja vahetamine ning tasulised lasketreeningud koos kogenud laskeinstruktoritega. Ettevõttes on võimalik sooritada suuruluki laskekatseid ning osta laskemoona ning relvi. Kliendid on teretulnud iseseisvale laskmisele laskeinstruktori juhendamisel. MTÜ Jaanikese Jahiühingu liikmetele pakutakse eritingimustel tasuta iseseisvat laskmist.

Kui olete huvitatud tipptasemel jahivarustusest, lasketiirust või muudest teenustest, võtke meiega ühendust. Jaanikese Jahindus on pühendunud pakkuma parimat teenust ja kogemust kõigile jahisõpradele. Oleme valmis jagama oma ekspertiisi ning leidma koos teiega parima lahenduse teie vajadustele. Tutvuge meiega lähemalt ja avastage maailm põnevat ja turvalist jahindust!

UURI LISAKS

JAANIKESE JAHINDUSE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Peeter

Kiire ja korrektne jahitunnistuse pikendamine.

- Mihkel

Laskemoona ja relvade valik vastab kõrgetele standarditele.

- Erika

Jahivarustus kvaliteetne ja mitmekülgne. Soovitan igale jahisõbrale!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

JAANIKESE JAHINDUSE OÜ tegevusaruanne 2022

Jaanikese Jahinduse OÜ põhitegevuse 2022. aastal moodustas laskemoona, relvade ja nendega seotud tarvikute ost-müük. Lisategevusvaldkond jahitunnistuste väljastamine ja muutmine ning laskekatsete läbiviimine. Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei ole toimunud selliseid olulisi sündmisi, mis mõjutavad või võiksid mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi. Juhatuse hinnangul on Jaanikese Jahinduse OÜ jätkuvalt tegutsev majandusüksus. Juhatus kinnitab 2022. a aastaaruande koostamise õigsust ja täielikkust. Näitaja Arvestusmetoodika 2022 2021 Puhasrentaablus

Dropdown

kõik artiklid

Jahimehe kontrollnimekiri: varustus edukaks jahtimiseks

Jahiretkele asumine nõuab põhjalikku ettevalmistust ja õiget varustust. Teie valitud varustus võib olla vahe eduka jahi ja viljatu ekspeditsiooni vahel. Tähtis
ssb.ee
Jahiretkele asumine nõuab põhjalikku ettevalmistust ja õiget varustust. Teie valitud varustus võib olla vahe eduka jahi ja viljatu ekspeditsiooni vahel. Tähtis pole ainult tööriistade olemasolu; tähtis on omada õigeid tööriistu töö jaoks, keskkonnaks ja saagiks, mida jahite. Enne varustuse pakkimist on oluline arvestada keskkonnaga, kus jahti peetakse, ja teie piirkonna jahipidamise seaduslike nõuetega. See hõlmab maastiku, ilmastikuolude ja sihitud saagi tüübi mõistmist, samuti tagamist, et kogu teie varustus vastab kohalikele jahieeskirjadele. Hädavajalik jahivarustus Õige relva ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.