Rohkema info nägemiseks:

HEAD UUDISED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 320; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HEAD UUDISED OÜ kohta arvamuslugu!"

HEAD UUDISED OÜ hetkeolukord

Juba 320 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Head Uudised tegutses 2022. aastal eelkõige helisalvestuse ja stuudio renditeenuse ning stsenaariumite loomise tegevusaladel. Ettevõtte müügitulu oli 50 624 eurot .

Töölepingu alusel töötas 2022. aastal osaühingus keskmiselt 1 töötaja, kelle aastane töötasu oli 7848 eurot. Juhatuse liikmetele eraldi tasu ei makstud.

Osaühing Head Uudised alustas tegevust 14. aprillil 2004. aastal ning tegutseb mitmetel tegevusaladel nagu stuudioteenuste pakkumine, meelelahutusprogrammide, stsenaariumite ja tekstide koostamine, toimetamine jmt.

Järgmisel, 2023. aasta majandusaastal kavatseb ettevõte jätkata sarnaselt peamiselt helisalvestusstuudio teenuste ja stsenaariumite koostamise teenuse pakkumisega.

OÜ Head Uudised on Eesti kapitalil põhinev firma.

HEAD UUDISED OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.