Rohkema info nägemiseks:

KORSTNA EKSPERT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme Eesti kapitalil põhinev ettevõte, kelle põhitegevusala on kvaliteet korstnate jae – ja hulgimüük ning paigaldus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast KORSTNA EKSPERT OÜ-sse, kus toome teie koju ja ettevõttesse soojust ja turvalisust oma tipptasemel korstnalahendustega. Oleme Teie Usaldusväärsed Korstnaeksperdid, kes on pühendunud pakkuma ületamatut teenust metallmoodulkorstnate, suitsutorude ja tööstuskorstnate paigaldamisel ja hooldamisel.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda kõrgekvaliteedilisi korstnasüsteeme, mis tagavad ohutuse ja tõhususe. Me mõistame usaldusväärse korstnasüsteemi tähtsust, olgu see siis teie hubase kodu või kiire tööstusettevõtte jaoks. Seetõttu pakume laia valikut tooteid, mis on loodud vastama teie konkreetsetele vajadustele.

Meie tootevalik sisaldab:

  • Metallmoodulkorstnad: Meie metallmoodulkorstnad on loodud vastupidavuse ja jõudluse tagamiseks ning sobivad nii elamu- kui ka ärirakendusteks.
  • Suitsutorud: Meie suitsutorud on valmistatud tagama optimaalse suitsueemalduse, suurendades teie ruumi ohutust ja mugavust.
  • Paindlikud suitsutorud: Ideaalne paigaldusteks, kus paindlikkus on võtmetähtsusega, need torud pakuvad mitmekülgsust ilma kvaliteeti ohverdamata.
  • Moodulplokk-korstnad: Kombineerides tugevuse ja tõhususe, on meie moodulplokk-korstnad usaldusväärne valik igale hoonele.
  • Tööstuskorstnad: Kohandatud suurte operatsioonide jaoks, meie tööstuskorstnad on ehitatud taluma raskete kasutustingimuste nõudmisi.

KORSTNA EKSPERT OÜ-s oleme uhked oma pühendumuse üle tipptasemele ja klientide rahulolule. Meie ekspertide meeskond on valmis teid aitama kõigi teie korstnavajadustega, tagades sujuva kogemuse alates konsultatsioonist kuni paigalduseni ja kaugemalegi.

Asume Tallinna südames ja teenindame kliente üle kogu Eesti, tuues oma teadmised ja kvaliteetsed tooted teie ukse ette. Võtke meiega ühendust juba täna telefonil +372 681 2023 või info@korstnaekspert.ee, et saada rohkem teavet selle kohta, kuidas saame aidata teil saavutada täiuslik korstnalahendus.

Kogege erinevust KORSTNA EKSPERT OÜ-ga – kus kvaliteet kohtub usaldusväärsusega.

KORSTNA EKSPERT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaarel S.

Oleme väga rahul KORSTNA EKSPERT OÜ töö ja teenindusega. Korstna paigaldus sujus kiiresti ja professionaalselt.

- Taavi P.

Suurepärane teenus! Meeskond oli asjatundlik ja lahendas meie korstnamure tõhusalt.

- Paul K.

Väga sõbralik ja abivalmis meeskond. Töö tehti korralikult ja õigeks ajaks. Soovitan kindlasti!

KORSTNA EKSPERT OÜ tegevusaruanne 2023

Korstna Ekspert OÜ alustas tegevust 2004. aasta septembrist. Ettevõtte peamised tegevusalad on moodulkorstnate valmistamine ja paigaldamine, samuti jae- ja hulgimüük.Kõrvaltegevusaladeks on remondi- ja üldehitustööd. 2023. aastal ettevõtte tegevuses suuri muudatusi ei toimunud. 2024 aastal suuri investeeringuid ei planeerita. Juhatuse liikmele töötasu töölepingu alusel ei makstud. Keskmiselt töötas ettevõtte 2 inimest ning töötajatele maksti töötasu 19 136 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

Miks on korrapärane korstnahooldus teie kodu ja tööstusrajatiste jaoks hädavajalik?

Korstnad on paljude kodude ja tööstusrajatiste oluline osa, eriti Eestis, kus kliima nõuab tõhusaid kütmislahendusi. Korrapärane korstnahooldus on hädavajalik,
ssb.ee
Korstnad on paljude kodude ja tööstusrajatiste oluline osa, eriti Eestis, kus kliima nõuab tõhusaid kütmislahendusi. Korrapärane korstnahooldus on hädavajalik, et tagada teie korstnasüsteemi ohutus, tõhusus ja pikaealisus. See blogipostitus uurib korstna hooldamise tähtsust ja eeliseid, mida see toob nii koduomanikele kui ka ettevõtetele. Korstnahoolduse unarusse jätmise riskid Üks olulisemaid riske, mis kaasneb korstnahoolduse unarusse jätmisega, on suurenenud korstnatulekahjude oht. Aja jooksul võib korstna sisse koguneda kreosoot, väga tuleohtlik aine. Ilma regulaarse puhastamiseta võib

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.