Rohkema info nägemiseks:

VIJUS GROUP AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie kinnisvara väljaüürimise teenus hõlmab kinnisvara hindamist, üürnike otsimist ja põhjalikku taustakontrolli, et tagada usaldusväärne üürisuhe.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

VIJUS GROUP AS loodi eesmärgiga pakkuda kinnisvaraomanikele terviklikku ja kvaliteetset väljaüürimisteenust, mis vabastaks neid igapäevastest haldusprobleemidest ja tagaks nende kinnisvara väärtuse säilimise ning stabiilse tulu. Ettevõtte asutajad, kellel on aastatepikkune kogemus kinnisvara halduse ja turu arengu vallas, märkasid varakult vajadust usaldusväärse ja professionaalse teenuse järele, mis koondaks üüriprotsessi kõik aspektid ühe katuse alla.

Oma tegevuse algusest peale on VIJUS GROUP AS seadnud fookusesse kõrged standardid ja klientide rahulolu. Meie meeskond koosneb kogenud kinnisvaraspetsialistidest, kelle kirg on pakkuda innovaatilisi ja läbipaistvaid lahendusi nii kinnisvaraomanikele kui ka üürnikele. Meie teenused ulatuvad üürnike leidmisest ja põhjalikust taustakontrollist kuni kinnisvara hoolduse ja õigusnõustamiseni, tagades nii omanikele kindlustunde ja üürnikele mugava elukeskkonna.

Tänaseks oleme kasvanud usaldusväärseks ja hinnatud kinnisvarahalduspartneriks, kes juhindub aususest, professionaalsusest ja pikaajalistest suhetest. Meie visioon on pakkuda oma klientidele teenust, mis tagab nende kinnisvara pikaajalise väärtuse kasvu ja rahulolu kõigi osapoolte jaoks.

VIJUS GROUP AS – Meie hool, teie kinnisvara väärtus!

Kontakt



VIJUS GROUP AS kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Nende professionaalne lähenemine ja pidev suhtlus on andnud mulle täieliku meelerahu, teades, et minu kinnisvara on heades kätes.

- Anu H.

Koostöö VIJUS GROUP AS-iga on olnud äärmiselt positiivne.

- Mart J.

Nende tähelepanelik suhtumine ja detailidele keskendumine on taganud, et olen saanud parimad üürnikud.

Kuidas valida kinnisvarahaldusfirmat?

Kui olete otsustanud usaldada oma kinnisvara haldamise professionaalidele, seisate silmitsi järgmise olulise küsimusega – kuidas valida sobiv kinnisvarahaldusfirma? Kuna turg pakub mitmeid erinevaid võimalusi, on oluline teha teadlik otsus, et valida just selline partner, kes suudab pakkuda usaldusväärset ja kvaliteetset teenust. Siin on viis olulist küsimust, mida endalt küsida enne kinnisvarahaldusfirma valimist. 1. Milline on nende kogemus ja taust? Kinnisvarahaldus nõuab spetsiifilisi teadmisi ja kogemusi. Enne firma valimist uurige nende tausta, kui kaua nad on turul tegutsenud ja

Dropdown

kõik artiklid

Miks on oluline usaldada oma vara professionaalidele?

Kinnisvara omamine ja väljaüürimine võib tunduda lihtne ning paljud omanikud püüavad seda ise hallata. Siiski on kinnisvarahaldus keerukas ja aeganõudev protses
ssb.ee
Kinnisvara omamine ja väljaüürimine võib tunduda lihtne ning paljud omanikud püüavad seda ise hallata. Siiski on kinnisvarahaldus keerukas ja aeganõudev protsess, mis nõuab teadmisi, oskusi ning pidevat tähelepanu. Kinnisvara väärtuse säilitamiseks ja üüriprotsessi sujuvaks kulgemiseks on üha rohkem kinnisvaraomanikke valimas professionaalseid kinnisvarahaldusfirmasid, kes võtavad vastutuse kogu protsessi eest. Miks on professionaalse kinnisvarahalduri kasutamine oluline? 1. Ajasääst ja murevaba haldus Kinnisvara haldamine ei ole vaid üürnike leidmine ja üürimaksete kogumine. See hõlmab ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.