Rohkema info nägemiseks:

ADVANCER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 14027; jälgijaid - 24. Arvustusi - 2; Artikleid 1+ "Kirjuta ADVANCER OÜ kohta arvamuslugu!"

ADVANCER OÜ hetkeolukord

Juba 14 027 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 24 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

2021. aastal asutas Advancer OÜ teaduspõhise preventiivse meditsiini kliiniku nimega Happy Aging Kliinik. Kliiniku loomise peamine eesmärk oli pakkuda Eesti elanikele esteetilisi mittekirurgilisi meditsiinilisi protseduure, mida tuntakse ka medical-wellness teenustena. Need teenused on kombineeritud mitte-meditsiiniliste protseduuridega, et pakkuda klientidele terviklikku ja holistilist lähenemist tervisele ja heaolule.

Kliiniku asutaja visioon oli ja on endiselt luua Eestis innovaatiline tervishoiuasutus, mille eesmärk on aidata inimestel elada pikemalt ja tervemalt. Selle saavutamiseks keskendub Happy Aging Kliinik mitte ainult haiguste ravile, vaid ka nende ennetamisele.26. aprillil 2021 väljastati Advancer OÜ-le tegevusluba L05253, mis võimaldab neil osutada eriarstiabi, sealhulgas ambulatoorset eriarstiabi (mittekirurgilise esteetilise meditsiini teenus), ambulatoorset peremeditsiiniteenust ja päevaraviteenuseid. Kõikide nende teenuste juurde kuulub lahutamatult konsultatsioon arstiga ja teenusega seonduv nõustamine.

Alustava ettevõttena otsib Happy Aging Kliinik pidevalt võimalusi laiendada oma teenuste valikut, koondades enda alla erinevaid medical-wellness kontseptsioone, mida mujal maailmas juba edukalt rakendatakse. Praegu pakub kliinik teenuseid kahe erineva brändi all.Üks neist brändidest on REVIV, mis on intravenoosse infusiooni valdkonna ülemaailmne liider. REVIV-il on üle 90 kliiniku rohkem kui 40 riigis, sealhulgas paljudes Euroopa Liidu liikmesriikides nagu Leedu, Saksamaa, Itaalia, Holland, Hispaania, Kreeka, Bulgaaria, Rumeenia ja Küpros. REVIV brändi alt pakutakse Happy Aging Kliinikus erinevaid esteetilisi mittekirurgilisi meditsiinilisi protseduure, mis on leitavad REVIV brändi tegevusi kajastavalt kodulehelt.

Teine bränd, mida Happy Aging Kliinik kasutab, on Happy Aging. See bränd koondab enda alla erinevaid laborianalüüse ja ilusüste, pakkudes samal ajal professionaalset konsultatsiooni medical-wellness aspektide osas. Kuna REVIV brändi kasutamise tingimused ei luba teiste brändide alla kuuluvate tegevuste osas informatsiooni jagada REVIViga seotud kodulehe kaudu, ei kajastu Happy Aging Kliiniku kogu tegevus revivme.ee lehel. Sellest tulenevalt on 2022. aastal loodud Happy Aging brändi jaoks eraldi koduleht.2022. aastal teostati Happy Aging Kliinikus kokku 2745 teraapiat. Lisaks pakutakse patsientidele võimalust teha erinevaid laboratoorseid analüüse, et hinnata nende tervislikku seisundit. Kliinik on sõlminud raamlepingu rahvusvaheliselt tunnustatud laboriteenuse osutajaga Synlab. Patsiendilt võetud analüüsimaterjalid saadetakse Synlabi, kes tegeleb edasise logistika ja analüüsitulemuste väljaselgitamisega. 2022. aastal võeti kokku 559 analüüsi.2022. aastal alustas Advancer OÜ ka toidulisandite müüki. Toidulisandid on registreeritud Põllumajandus- ja Toiduametis. Sama aasta jooksul müüdi kokku 1336 erinevat toidulisandit.

Kokkuvõttes tegutseb Happy Aging Kliinik teaduspõhise preventiivse ja vananemisvastase meditsiini kliinikuna, mille eesmärk on avastada vananemise ja organismi imbalansside varajases staadiumis ja ennetada haigusi. Tulevikus ei ole välistatud täiendavate brändide alla kuuluvate sarnaste teenuste lisandumine Kliiniku teenuste hulka.

ADVANCER OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.