Rohkema info nägemiseks:

UNIELCO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie spetsialistide meeskond tagab kõrge kvaliteedi ja usaldusväärsuse igas projektis, et teie kinnisvara oleks alati turvaline ja mugav.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

UNIELCO OÜ on pühendunud pakkuma kõrgekvaliteedilisi lahendusi ehitus- ja kinnisvarasektoris, keskendudes teie kinnisvara turvalisuse, mugavuse ja tõhususe tagamisele. Meie eesmärk on luua ja säilitada teie vara kõrgeima kvaliteedi ja usaldusväärsuse kaudu, pakkudes laia valikut teenuseid, mis vastavad teie kõige nõudlikumatele vajadustele.

Meie ettevõtte lugu algas visiooniga pakkuda klientidele terviklikke ja professionaalseid lahendusi. Oleme kogenud meeskond, kellel on sügavad teadmised ja kogemused tuleohutuse, turvasüsteemide ja tehniliste süsteemide alal. UNIELCO OÜ spetsialiseerub tuleohutuse lahendustele, valvesüsteemide paigaldamisele, videovalvesüsteemidele ning arvutivõrkude ja nõrkvooluseadmete teenustele. Meie eesmärk on tagada, et teie kinnisvara oleks kaitstud kõigi potentsiaalsete riskide eest ja töötaks tõrgeteta.

Meie meeskond koosneb ala spetsialistidest, kes on pühendunud igasuguste tehniliste probleemide lahendamisele ja kliendi vajaduste täitmisele. Pakume järgmisi teenuseid: tuleohutuse lahendused, sealhulgas tulekaitsesüsteemide paigaldus ja hooldus; turvasüsteemide, sealhulgas alarmisüsteemide ja turvakaamerate paigaldus ning hooldus; arvutivõrkude seadistamine, mis hõlmab võrguinfrastruktuuri paigaldust ja optimeerimist; ja nõrkvooluseadmete paigaldus, mis tagab teie süsteemide usaldusväärse toimimise.

UNIELCO OÜ usub, et iga projekt on ainulaadne ja nõuab individuaalset lähenemist. Meie eksperdid töötavad tihedalt koos klientidega, et mõista nende vajadusi ja leida parimad lahendused. Oleme pühendunud kvaliteedi ja usaldusväärsuse tagamisele, andes endast parima, et igas projektis ületada kliendi ootusi. Meie teenused on suunatud mitte ainult tehniliste probleemide lahendamisele, vaid ka teie kinnisvara väärtuse ja turvalisuse tõstmisele.

UNIELCO OÜ on teie usaldusväärne partner, kellele võite loota igasugustes ehitus- ja kinnisvaraprojektides. Meie pühendumus kvaliteedile ja professionaalsusele tagab, et teie kinnisvara saab parima hoolduse ja tähelepanu. Usaldage meid oma järgmise projekti jaoks ja veenduge ise, kuidas meie teenused saavad aidata teie kinnisvara muuta turvalisemaks ja efektiivsemaks.

UNIELCO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Heiki K.

Professionaalne lähenemine ja täpsus igas detailis. Tõeliselt hea kogemus!

- Kristjan L.

Väga rahul tuleohutuse süsteemi paigaldusega. Professionaalsed ja sõbralikud spetsialistid

- Lauri E.

Väga usaldusväärne teenus ja suurepärane klienditugi. Soovitan soojalt!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

UNIELCO OÜ tegevusaruanne 2023

Osaühing Unielco alustas oma tegevust 22.06.2005.aastal. Põhiliseks tegevusalaks on elektritööd, elektrijuhtmete -ja seadmete paigaldus, tulekahjualarmide, nõrkvooluseadmete paigaldus, telekommunikatsiooni- ja arvutivõrgu paigaldus ja vastava projektdokumentatsiooni vormistamine. Suuremad tööd 2023.aastal: Sise elektri- ja nõrkvoolutööd uusarendusrajoonis Harku vallas Karikakra tee 1 ,5, 7, 9, 14, 16, 39 Tellija: Tiskre Ehitus OÜ 211183.- Elektritööd Tallinna Majanduskoolis Tellija: Eke Expo 35103.- Elektritööd Karikakra tee 18 Tellija: Vormsi Ehitusmeistrid OÜ 21578.- 2023.a. oli

Dropdown

kõik artiklid

5 tuleohutuse innovatsiooni kaasaegsetes hoonetes

Tuleohutus on kaasaegse hoone kujundamisel kriitilise tähtsusega aspekt, millel on potentsiaal päästa elusid ja ennetada vara kahjustusi. Tehnoloogia arenguga a
ssb.ee
Tuleohutus on kaasaegse hoone kujundamisel kriitilise tähtsusega aspekt, millel on potentsiaal päästa elusid ja ennetada vara kahjustusi. Tehnoloogia arenguga arenevad ka meetodid ja tooted, mis on mõeldud tulekahjude tuvastamiseks, kustutamiseks ja ennetamiseks. Selles postituses uurime viit tipptasemel tuleohutuse innovatsiooni, mis kujundavad hooneohutuse tulevikku. 1. Nutikad tulekahju tuvastamise süsteemid Traditsioonilisi suitsuandureid asendavad nutikad süsteemid, mis pakuvad varajast tuvastamist ja sujuvat integreerimist hoone haldussüsteemidega. Need nutikad detektorid kasutavad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.