Rohkema info nägemiseks:

TOEV OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 254; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TOEV OÜ kohta arvamuslugu!"

TOEV OÜ hetkeolukord

Juba 254 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Toev moodustati 2005 a. teisel poolel ning kuulus esialgu osanikule kes on samas ka juhatuse liige. Osakapital moodustati nii rahalisest kui ka mitterahalisest sissemaksest.

Tänaseks on ettevõtte omanike ring laienenud ning lisandunud on üks osanik kellele kuulub 50% ettevõttest.

Ettevõtte esialgseks eesmärgiks oli täispuitmööbli valmistamine eritellimuste alusel ning toetava tegevusena täispuitakende valmistamine eritellimuste alusel. Tegelikkuses aga osutus kvaliteetse toodangu pakkumine ilma selleks piisavate seadmeteta pea võimatuks, kuna masinad ja seadmed millega mööblit sooviti valmistada ei olnud selleks piisavad ja täispuitmööbli valmistamise puhul nõuab profimasinate puudumine liiga suurt ajakulu. On küll võimalik valimistada mõõblit käsitööna, aga majanduslikult ei ole see otstarbekas.

Kuna mööbli valmistamine ei olenud majanduslikult otstarbekas, siis hakkas ettevõtte juht otsima uusi tegevussuundi ja alates 2007 a. teisest poolest hakkas ettevõte raamatupidamisteenust pakkuma.

Täna on ettevõtte põhitegevuseks raamatupidamisteenuse osutamine ja konsultatsioon 2023 aastal lõpus seisuga oli ettevõttel kaksteis klienti kellega on tähtajatud lepingud, lisaks pakutakse ka ühekordset nõustamis- ja konsultasiooniteenust.

Kuna klientide arv on nende tegevuse hääbumise või raske majanduliku olukorra tõttu 2023 aastal vähenenud siis 2024 aastal on plaanis teha reklaami ja tööd selle nimel, et leida uus kliente.

TOEV OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.