Rohkema info nägemiseks:

NOTORIOUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5082; jälgijaid - 11. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta NOTORIOUS OÜ kohta arvamuslugu!"

NOTORIOUS OÜ hetkeolukord

Juba 5082 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. majandusaastal jätkas Notorious OÜ (edaspidi "osaühing") tavapärast tegevust omavahendite erinevatesse varaklassidesse investeerimise ning nende haldamise valdkonnas. Notorious OÜ on osa Taavet❋Sten investeerimispartnerlusest (taavetsten.com).

Taavet❋Sten usuvad, et ● Tehnoloogia on suurima potentsiaaliga tööriist inimkonna elu parandamiseks, ● Ettevõtjatest investorid saavad oma tegudega päriselt maailma muuta, ja ● Eesti on lahe.

Muuhulgas kuuluvad sama investeerimispartnerluse alla äriühingud Plural Platform (eri riikides), Kala House OÜ, Noble

Woods OÜ jt ning mittetulundusühing Taavet+Steni Tulevikufond MTÜ. Partnerluse jaoks kesksel kohal Notorious OÜ tegevuskohaks on endiselt Eesti ning osaühingu majanduslikud huvid jagunevad jätkuvalt globaalselt.

Aruandeaastal mõjutas osaühingu tulemust peamiselt majandusaasta jooksul portfelliettevõtte Wise PLC turuväärtuse liikumine, mis langes ligi 30 protsenti. Lisaks mõjutas tulemuslikkust valuutakursside muutus.

Seoses muutustega makromajanduslikus keskkonnas on osaühing suurendanud oma likviidsuspositsiooni ning laiendanud oma investeeringuid uutesse varaklassidesse. Enamik majandusaastal tehtud investeeringutest finantseeriti Wise PLC aktsiate müügist saadud vahenditega.

2022. aastal tehti uusi eelkokkuleppeid 110 miljoni euro mahus, millest 38% oli seotud tehnoloogiaga, 6% kinnisvara ning 56% muude varaklassidega sh (kuid mitte ainult) võlakirjad, aktsiad, mets, riskifondid ja erakapital. Suurim investeering oli Plural Platformi esimesse riskikapitalifondi.

Jätkuvalt on meile väga oluline oma tegevuse keskkonnamõjude vähendamine. Me investeerime aktiivselt teaduspõhistesse tulevikutehnoloogiatesse, mis aitavad pikaajaliselt lahendada globaalseid kliimaprobleeme ja lühiajaliselt tasakaalustasime meie töötajate, kontori ja reisimise poolt majandusaastal tekitatud CO2 jalajälje.

Meile lähevad väga korda hariduse, ettevõtluse ja laiemalt avatud ühiskonna arengud Eestis ja maailmas. Sestap finantseerisime läbi Notorious OÜ kasumit taotlevatele investeeringutele kõrval 2022. aastal ka mitmesuguseid heategevuslikke ja ühiskonda edendavaid algatusi. Selliste projektide seas võib esile tõsta kood/Jõhvi programmeerimiskooli, Heategu Haridusfondi, CDL-Estonia programmi ja Digitaalse Juhtimise Magistripogrammi koostöös Tartu Ülikooliga, President Kaljulaidi Fondi, Vabamu, Levila ja SA Liberaalne Kodanik. Peale Venemaa agressiooni algust Ukrainas oleme loomulikult suunanud oma aega ja vahendeid ka Ukraina kaitsjate ja sõjapõgenike abistamiseks. Meie kinnisvaraarendustes leidsid endale ajutise tasuta kodu umbes 50 Ukraina sõjapõgenike peret.

Asutasime selliste heategevusprojektide mahu ja mõju süstemaatiliseks suurendamiseks Taavet+Steni Tulevikufondi

MTÜ ning Notorious OÜ jätkab MTÜ finantseerimist ka tulevastel aastatel.

01.03.2022 asutas Notorious OÜ tütarettevõtte KIHST Holdings OÜ (reg.kood 16451822), sissemaksega osakapitali 2 500 eurot. Osanikud võtsid vastu otsuse ühendada tütarettevõte emaettevõttega, aruandekuupäevaks loeti 01.11.2022. KIHST Holdings OÜ kustutati Äriregistrist 29.12.2022.

Aruandeaastal kasvas osaühingu meeskond kolme inimese võrra 9 inimeseni.

Osaühingu juhtimist korraldab alates 31.10.2022 neljaliikmeline juhatus, kuhu kuuluvad Taavet Hinrikus, Sten Tamkivi,

Kristina Siimar (COO) ja Martin Tälli.

2023 majandusaastal planeerib osaühing jätkata tavapärast majandustegevust ning Taavet+Steni

NOTORIOUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.