Rohkema info nägemiseks:

AQARIS CONSULT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 479; jälgijaid - 5. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta AQARIS CONSULT OÜ kohta arvamuslugu!"

AQARIS CONSULT OÜ hetkeolukord

Juba 479 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Aqaris Consult OÜ osanike nimekiri seisuga 30.06.2023 * 38011170311 Delvis Siimson osa suurus 2556 eurot. Aqaris Consult OÜ alustas oma tegevust 2005 aasta lõpus. Ettevõtte põhitegevusalaks on Tarkvara arendus ja Infotehnoloogia vahendite müük ja rent. 2006 - 2022 aasta oli meie jaoks oma koha otsimine turul, kliendisuhete sobitamine ja panime rohkem rõhku tootearendusele, mis tähendab et esimesed aastad oli meie jaoks rohkem kulupõhised, kuid aastal 2020 seame kindlasti eesmärgiks juba korjata esimesi vilju oma tootearenduselt ja turunduselt. Ettevõtte põhieesmärgiks on oma klientidele pakkuda kvaliteetset tarkvaraarendust ja kvaliteedijuhtimisele suunatud hooldusteenust hilisemaks käitlemisperioodiks. Plaanitavad muudatused Oma põhitegevusalal, internetipõhiste teenuste arendus ja hooldus, plaanime 2020 aastal suurendada teenuste müüki. Oleme lõpujärgus oma e-poe süsteemide arendamisel ja plaanime antud teenust aktiivsemalt pakkuma hakata kogu klientuurile. Lisavaldkonnana oleme kaasanud oma tootevalikusse ka Autode signalisatsioonid ja mugavusvarustuse (parkimisabid jne). Antud toodetele pakume samuti paigaldamisteenust. Antud tooteid müüme ka oma arendatud e-poe süsteemis, mis annab süsteemile väga hea esimese testkoormuse. See on arendajale suur pluss, sest siis näeme kohe süsteemi toimimist ka niiöelda seestpoolt, mis annab meile kui e-poe süsteemi arendajale olulist tagasisidet.

AQARIS CONSULT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.