Rohkema info nägemiseks:

SEPATALU OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4022; jälgijaid - 11. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta SEPATALU OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus maa viljad koristatakse austusega ja metsi majandatakse sügava vastutustundega. SEPATALU OÜ juures oleme me rohkem kui lihtsalt ettevõte; me oleme keskkonna hoidjad. Meie teekonda ei iseloomusta kindel alguskuupäev, vaid pidev pühendumus keskkonnastewardlusele, mis muutub iga mööduva hooajaga tugevamaks.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Oleme spetsialiseerunud põllumajandustoodangule ja metsaraiumisele, olles pühendunud keskkonnastewardlusele. See juhtpõhimõte on kõige südames, mida teeme, alates seemnetest, mida külvame, kuni puudeni, mida hoolikalt valime raiumiseks. Oleme uhked, et oleme osa Eesti põllumajandusest, traditsioonist, mis on tuntud oma pühendumuse poolest jätkusuutlikele praktikatele ja kvaliteetsele saagile.

Meie tooted jutustavad loo delikaatsest tasakaalust kasvatamise ja säilitamise vahel. Me usume Rohelisse Kasvatusse, tagades, et meie põllumajandusmeetodid rikastavad mulda ja soodustavad bioloogilist mitmekesisust. Samal ajal oleme pühendunud Puhtale Raiumisele, kus iga maha võetud puu on tehtud täpsuse ja eesmärgiga, tagades meie metsade tervise ja pika eluea.

Kui uurite meie tootevalikut, avastate, et igaüks neist on meie eetose tunnistus: Roheline Kasvatus, Puhas Raiumine! Olgu teil vaja kõige värskemaid teravilju või parimat puitu, võite usaldada, et need pärinevad tõelisest hoolivusest maa ja kirglikkusest suurepärasuse vastu.

Liituge meiega inimese ja looduse vahelise harmoonia tähistamisel. Valige SEPATALU OÜ oma põllumajandus- ja metsandusvajaduste jaoks ning olge osa rohelisemast, puhtamast tulevikust.

Kontakt

+372 513 7239

SEPATALU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari-Liis P.

Suurepärane teenindus ja keskkonnasõbralik lähenemine teevad SEPATALU OÜ-st minu esimese valiku põllumajandus- ja metsandusvajadustele.

- Andres K.

Olen äärmiselt rahul kvaliteetse toodangu ja nende pideva pühendumusega keskkonnahoidu. Suurepärane valik!

- Kersti T.

Olen metsandusvaldkonnas leidnud partneri, kes lisab väärtust igale puule. Puhas Raiumine ja kvaliteetne puit - suurepärane kombinatsioon!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas toob jätkusuutlik põllumajandus kasu Eesti maastikule?

Jätkusuutlikke põllumajandustavasid peetakse üha enam oluliseks Eesti loodusliku ilu ja ökoloogilise terviklikkuse säilitamisel. Keskkonna tervisele prioriteedi andmise kaudu saavad kohalikud põllumehed ja maavaldajad tagada, et nende maad püsivad produktiivsed ja elujõulised põlvest põlve. Biodiversiteedi tähtsus Jätkusuutliku põllumajanduse üks nurgakive on bioloogilise mitmekesisuse kaitse ja edendamine. Eestis tähendab see elupaikade loomist, mis toetavad erinevaid tolmeldajaid ja muid metsikuid loomi. Põlisõieliste taimede istutamise ja hekkide hooldamise kaudu saavad põllumehed pakkuda

Dropdown

kõik artiklid

Millised on keskkonnasõbralikud metsaraie praktikad?

Metsad ei ole lihtsalt puiduvarud; need on keerulised ökosüsteemid, mis mängivad ülemaailmses keskkonnas olulist rolli. Jätkusuutlik metsandus tähendab vajaduse
ssb.ee
Metsad ei ole lihtsalt puiduvarud; need on keerulised ökosüsteemid, mis mängivad ülemaailmses keskkonnas olulist rolli. Jätkusuutlik metsandus tähendab vajaduse tasakaalustamist puidutoodete järele metsa tervise ja mitmekesisuse säilitamisega. See tagab, et metsaressursid on kättesaadavad tulevastele põlvedele, säilitades samal ajal bioloogilise mitmekesisuse, tootlikkuse ja ökoloogilised protsessid. Traditsiooniline raie hõlmab sageli lageraiet, mis võib viia metsade hävitamiseni, elupaikade kadumiseni, mullakorrosioonini ja veereostuseni. Need praktikad võivad keskkonnale kahjulikult mõjuda

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.