Rohkema info nägemiseks:

HENDAYA INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2920; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HENDAYA INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

HENDAYA INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 2920 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Hendaya Invest registreeriti Äriregistris 18.05.2006. Ettevõtte põhitegevusalaks on investeerimine erinevatesse finantsvahenditesse.

2023. aasta oli krüptoturu ja alternatiivsete investeeringute jaoks positiivne ja suurendas oluliselt krüptovaluutade väärtust.

OÜ Hendaya Invest aastatulemus oli positiivselt mõjutatud seoses krüptoturu kasvamisega.

OÜ Hendaya Invest portfell on mõjutatud ka valuutakursside muutustest. Uurimis- ja arendustegevusega seotud kulusid ei ole tehtud. Ettevõtte äritegevus ei ole hooajalisusest mõjutatud. Finantseerimis- ja investeerimistegevus toimub vajaduse põhiselt kasutades omavahendeid.

Ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid.

2024. aasta võib kujuneda kasumlikuks aastaks seoses avaliku suurenenud huvi krüptoturu ja alternatiivsete investeeringute vastu.

Ettevõtte peamiseks eesmärgiks saab 2024. aastal olema erinevate riskide analüüsimine, portfoolio hajutamine ning uute investeerimisvõimaluste otsimine.

Väärtpaberiportfelli on kaasatud alternatiivseid investeeringuid ja krüptovaluutad.

Peamised finantsnäitajad on:

Periood: 2023 2022

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (käibevarad / 1,24 2,27 lühiajalised kohustused)

ROA (puhaskasum / varad kokku 37,2% -0,70% * 100)

ROE (puhaskasum / omakapital 38,57% -0,73% kokku * 100)

HENDAYA INVEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.