Rohkema info nägemiseks:

VISITANT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme aknakatete müügi ja paigaldusega, pakkudes klientidele kvaliteetseid ja stiilseid lahendusi nende kodude kaunistamiseks ja mugavuse suurendamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme OÜ Visitant, Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis alustas oma teekonda juba aastal 2006. Ent meie kogemus ulatub veel kaugemale, alates aastast 1999, mil alustasime tihedat ja edukat koostööd Eesti juhtivate aknakatete tootjatega.

Meie ettevõtte põhieesmärgiks on pakkuda kvaliteetseid aknakatete lahendusi ning professionaalset paigaldusteenust. Tänu aastatepikkusele kogemusele oleme saanud ala asjatundjateks ning suudame täita mitmesuguseid tellimusi, alustades konsultatsioonist ja lõpetades paigaldusega.

Meie peamisteks tugevusteks on terviklikud lahendused ja konkurentsivõimeline hind. Iga klient on meile oluline ning me läheneme neile personaalselt, pakkudes individuaalset lähenemist ja kiiret tellimuste täitmist.

Oleme pühendunud pakkuma parimat teenust ning usume, et meie kvaliteet, kogemus ja professionaalsus muudavad Teie aknakatete ostu- ja paigalduskogemuse sujuvaks ja rahuldustpakkuvaks.

Tulge meiega ühendust võtma ning lubame Teile parima teeninduse!

Kontakt

VISITANT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Usaldusväärne firma, kes täidab lubadusi. Suurepärane kogemus!

- Kadri S.

Meeldib, kuidas aknakatted muutsid kogu ruumi ilmet. Suurepärane valik!

- Priit T.

Väga rahul oma uute aknakatetega, need lisavad mu kodule tõeliselt hubast ja stiilset atmosfääri.

Kuidas integreerida nutikodu süsteeme aknakatete juhtimiseks?

Kaasaegsete kodude arenguga arenevad ka aknakatete trendid. Koduomanikud, sisekujundajad ja ehitusettevõtted otsivad pidevalt uuenduslikke viise, kuidas ühendada funktsionaalsust stiiliga. Selles postituses uurime viit peamist trendi, mis kujundavad aknakatete tulevikku kaasaegsetes kodudes. Keskkonnasõbralikud materjalid Keskkonnakaitse rõhuasetuse suurenemisega muutuvad jätkusuutlikud kangad aknakatete jaoks populaarseks valikuks. Orgaaniline puuvill, lina ja bambus pakuvad mitte ainult väiksemat keskkonnamõju, vaid lisavad interjööridele ka loomuliku, pehme puudutuse. Energiasäästlikud

Dropdown

kõik artiklid

Millised on ruloode peamised eelised ja miks need on populaarsed valikud kaasaegsetes kodudes?

Rulood on aknakatete jaoks lihtne ja mitmekülgne valik, mis koosneb ühest kangatükist, mis rullub üles ja alla, et katta aknaid. Neid tuntakse nende lihtsuse ja
ssb.ee
Rulood on aknakatete jaoks lihtne ja mitmekülgne valik, mis koosneb ühest kangatükist, mis rullub üles ja alla, et katta aknaid. Neid tuntakse nende lihtsuse ja kasutusmugavuse poolest, muutes need populaarseks valikuks kaasaegsetes kodudes ja kontorites. Rulood pakuvad mitmeid eeliseid, sealhulgas nende minimalistlikku disaini, kasutusmugavust ja võimet kontrollida valgust ja privaatsust. Neid on suhteliselt lihtne hooldada ja neid saab kohandada igas suuruses aknale ja dekoori stiilile. Vajaduste mõistmine Ruloode valimisel kaaluge vajaliku privaatsuse taset. Erinevad materjalid ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.