Rohkema info nägemiseks:

AAKER RENDI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kallurveod, materjalide müük ja vedu

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast AAKER RENDI OÜ, kus usume, et edu vundament põhineb materjalide usaldusväärsel ja tõhusal liigutamisel. Alates meie asutamisest oleme pühendunud tipptasemel transpordi- ja materjalimüügi teenuste pakkumisele, mis vastavad meie klientide mitmekesistele vajadustele üle Eesti.

Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: 'Pakume täielikku transpordi- ja materjalimüügi teenuste valikut, tagades tõhusa ja usaldusväärse kohaletoimetamise.' See juhtpõhimõte on suunanud meid usaldusväärseks partneriks transpordisektoris, tuntud oma pühendumuse poolest tipptasemele ja kliendirahulolule.

AAKER RENDI OÜ juures mõistame, et iga projekt on ainulaadne ja me tõuseme väljakutsele vastu mitmekülgse autopargiga, mis hõlmab kallur-poolhaagiseid, liikuvpõrandaga haagiseid, multilift-kallureid ja laadurekskavaatoreid. Meie kõikehõlmav masinapark on meie tegevuse südameks, võimaldades meil tegeleda kõigi teie laadimis- ja transpordivajadustega täpsuse ja hoolitsusega.

Meie tootevalik on sama mitmekesine kui meie teenused. Liivast kruusa, mullast sõelutud mulda ja freesasfaldist täitemullani, me mitte ainult ei müü neid hädavajalikke materjale, vaid tagame ka nende õigeaegse ja ohutu kohaletoimetamise teie objektile. Meie pühendumus jätkusuutlikkusele peegeldub meie võimes pakkuda ehitusprahti kasutamise teenuseid, tagades, et teie projekt jääb keskkonnasõbralikuks.

Neile, kes vajavad konteinerilahendusi, pakume 15m3- 40m3 multilift-konteinerite renti, mis sobivad igas suuruses projektidele. Olgu tegemist teede ehitamise, parklate rajamise või maastikukujundusega, meie konteinerid ja transporditeenused tagavad, et teie materjalid on seal, kus te neid vajate, just siis, kui te neid vajate.

Valige AAKER RENDI OÜ ja võite kindel olla, et teie projekt on osavates kätes. Meie loosung, 'Materjalide liigutamine, edu ehitamine!', võtab kokku meie pühendumuse teie projekti edule meie usaldusväärsete transpordi- ja materjaliteenuste kaudu. Hinnapakkumise saamiseks või lisateabe saamiseks selle kohta, kuidas me saame teie projektile kaasa aidata, võtke meiega ühendust aadressil info@aakerrendi.ee.

vaata lisaks!

AAKER RENDI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Erki L.

Suurepärane teenindus ja kiire kohaletoimetamine.

- Madis H.

Kõik sujus suurepäraselt, parim valik.

- Jaan N.

Usaldusväärne partner, kindel valik.

AAKER RENDI OÜ tegevusaruanne 2023

Aaker Rendi OÜ põhitegevuseks on kaubavedu maanteel /kood 4941/. Põhikohaga töötajaid oli 1 . Tööjõukulud kokku olid 14 tuh.eur, sh. juhatuse liikmed tasu ei saanud. Põhivarasse ei investeeritud.

Dropdown

kõik artiklid

5 viisi oma ehitusprojekti tõhustamiseks aaker rendi oü abil

Efektiivsus ja usaldusväärsus on eduka ehitusprojekti nurgakivid. Eestis, kus nõudlus kvaliteedi ja jätkusuutlikkuse järele on pidevalt kasvav, paistab AAKER RE
ssb.ee
Efektiivsus ja usaldusväärsus on eduka ehitusprojekti nurgakivid. Eestis, kus nõudlus kvaliteedi ja jätkusuutlikkuse järele on pidevalt kasvav, paistab AAKER RENDI OÜ silma partnerina, kes suudab mõlemat pakkuda. Siin on viis viisi, kuidas AAKER RENDI OÜ aitab teie ehitusprojekti tõhustada. 1. Põhjalik projektijuhtimine ja konsultatsioon Teie projekti ainulaadsete vajaduste mõistmine on esimene samm efektiivsuse suunas. AAKER RENDI OÜ pakub põhjalikke konsultatsioone, et viia end kurssi teie projekti eesmärkide, ajakava ja eelarvepiirangutega. Kohalike regulatsioonide ja ehitusmetoodikate

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.