Rohkema info nägemiseks:

INSENERIBÜROO EKOTEH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1255; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta INSENERIBÜROO EKOTEH OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Inseneribüroo Ekoteh OÜ on olnud arhitektuuriliste visioonide elluviimise eesliinil alates 2007. aastast. Meie meeskonda kuuluvad kõrgelt kvalifitseeritud insenerid, disainerid ja projektijuhid, kes pakuvad erakordset kvaliteeti elamu- ja tööstushoonete projekteerimisel ja ehitamisel. Kasutame uusimaid disainitehnoloogiaid ja tehnilisi lahendusi, et tagada innovaatilised ja täpsed lahendused iga projekti jaoks.

Pakume ehitusprojektide dokumentatsiooni ettevalmistamist ja analüüsi, hoonete ekspertarvamusi ning omanikujärelevalvet. Meie põhjalik projektijuhtimine vabastab kliente paljudest ehitusega seotud kohustustest, tagades sujuva ja tõhusa teostuse.

Meie pühendumust kvaliteedile ja uuendustele näitab ka 'Aasta Betoonehitis 2010' auhinna võitmine eksklusiivse eramu eest Pirital. Oleme rohkem kui lihtsalt ettevõte; oleme teie püüdluste arhitektid ja usaldusväärsed partnerid ehituses ja kinnisvaraarenduses.

Kontakt

INSENERIBÜROO EKOTEH OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Väga meeldiv koostöö ja kvaliteetne teostus. Soovitan soojalt!

- Jaan M.

Nende professionaalne lähenemine tegi meie projekti elluviimise lihtsaks ja stressivabaks.

- Marika T.

Väga rahulolev klienditeenindus ja tähelepanu detailidele. Soovitan kindlasti!

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.