Rohkema info nägemiseks:

PELTON CAPITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 608; jälgijaid - 41. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PELTON CAPITAL OÜ kohta arvamuslugu!"

PELTON CAPITAL OÜ hetkeolukord

Juba 608 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 41 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Käesolevas aruandes sisaldub ülevaade 2022 majandusaasta olulistest tegevustest ja asjaoludest, millistel on määrav tähtsus Pelton Capital OÜ finantsseisundi ja majandusetegevuse hindamisel ning eeldatavatest arengusuundadest järgmisel majandusaastal.

Aruandeaastal jätkas Pelton Capital OÜ aktiivset majandustegevust. Juhtkonna poolt on valitud primaarseks tegevusvaldkonnas eelkõige kinnisvara investeeringuna soetatud kinnisvara üürileandmine ja käitus, millest saadakse müügitulu.

2022. aastal moodustas OÜ Pelton Capital müügitulu 134257 eurot, mis on 11061 eurot rohkem kui eelmisel aastal. 2022. majandusaasta seis kujunes 43373 eurot kasumit, mis on 28279 eurot vähem kui eelmisel aastal. Aruandeaasta põhilised tuluallikad on kinnisvara rendist saadud tasud.

On hea meel tõdeda, et OÜ Pelton Capital usaldusväärsus aruandeperioodil on äri - ja majandustegevuses püsinud jätkuvalt laitmatu. Pelton Capital OÜ on täitnud kõiki tema poolt sõlmitud kokkuleppeid ja lepinguid korrektselt, viivitamata ja heas usus tehingu poolte suhtes.

Juhatus deklareerib oma vastutust Pelton Capital OÜ 2022.a. raamatupidamise aastaaruande koostamise eest ja kinnitab, et: (cid:127) raamatupidamise aastaruande koostamisel kasutatud arvestuspõhimõtted on vastavuses Eesti Vabariigi

Finantsaruandluse standardiga; (cid:127) raamatupidamise 2022.a. aruanne kajastab õigesti ja õiglaselt Pelton Capital OÜ finantsseisundit, majandustulemust ja rahavoogusid.

Aruandeperioodil OÜ Pelton Capital juhatuse liikmete hulgas muudatusi ei toimunud. Juhatuse liikmetele tasu ei maksta.

Ettevõttes ei ole palgatud töötajaid, kõik tööd ja teenused ostetakse sisse. Pelton Capital OÜ raamatupidamisteenust osutab firma Argent Pluss OÜ (registrikood 10916361).

Pelton Capital OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Peamised finantssuhtarvud Arvutusmetoodika 2022 2021

Omakapitali rentaablus ROE Puhaskasum / omakapital * 100 1,0% 1,6%

Varade puhasrentaablus ROA Puhaskasum / varad kokku * 100 1,0% 1,6%

Omakapitali määr Omakapital / vara * 100 98,8% 97,8%

Pelton Capital 2022. aasta tegevusplaani põhieesmärgiks on äriühingu hea majanduspositsiooni säilitamine ja kindlustamine vastavas valdkonnas. Jätkatakse tegevust kinnisvaraarenduses ja üürileandmises. Ettevõtte juhtkond püüab hoida ettevõtte majandustegevuse stabiilsena, kuid samas ei välista uute väljakutsete ja võimaluste avastamist.

Bilansikuupäevast kuni käesoleva aruande allkirjastamiseni ei ole toimunud sündmusi, mis ei ole kirjeldatud vastavates lisades ja mille tõttu tuleks korrigeerida aastaaruannet või mis tuleks avalikustada.

PELTON CAPITAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.