Rohkema info nägemiseks:

SMART CITY GROUP AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1475; jälgijaid - 106. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SMART CITY GROUP kohta arvamuslugu!"

SMART CITY GROUP AS hetkeolukord

Juba 1475 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 106 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Konsolideerimisgrupi struktuur

Smart City

Group AS 84%

Mainor

Ülemiste AS 100% 100% 49%

Öpiku Majad Ülemiste City Technopolis

OÜ Residences OÜ Ülemiste AS 2023. aastal oli Smart City Group AS konsolideerimisgrupi (edaspidi ka „kontsern“) peamine tegevusvaldkond jätkuvalt Ülemiste City linnaku arendamine, sh. uute hoonete arendamine ja ehitamine, olemasolevate kaasajastamine, pindade väljaüürimine ning üürnikele vajalike teenuste osutamine, uute kinnisvaraprojektide arendamine.

Ülemiste City arendustegevused 2023. aasta jaanuaris alustas kontserni ettevõte Öpiku Majad OÜ Baeri-nimelise uue Tervisemaja ehitust.

Uus Tervisemaja on 7-korruseline ning 9 450 m2 netopinnaga kompleks. Projekti maksumus on 20,5 miljonit eurot, millest 15,4 miljoni euro ulatuses on rahastajaks SEB ja Luminori pankade sündikaat. Hoone vastab A-klassi energiamärgisele tänu hoone katusele projekteeritud päikesepaneelide pargile ning kaugküttele ja -jahutusele. Hoone välisruumi märksõnadeks on keskkonnasäästlikkus ja elurikkus, mis toetab igati Ülemiste City visiooni rohelisest ja kestlikust linnaruumist.

Tervisemaja teine hoone on projekteeritud koostöös What If OÜ-ga, hoone arhitektuurse lahenduse on koostanud Apex Arhitektuuribüroo OÜ, sisearhitektuuri Studio Argus OÜ ning maastikuarhitektuurse lahenduse Tajuruum OÜ. Ehituse peatöövõtjaks on Fund Ehitus OÜ.

Aasta pärast valmiva Tervisemaja suurim rentnik on Tartu Ülikooli Kliinikum. Veel hakkavad hoones tegutsema Niine kliinik OÜ, SYNLAB Eesti OÜ, BENU Apteek Eesti OÜ, MediPunkt OÜ, Tomson

Tervisekeskus OÜ, Perekliinik OÜ, Health Tests OÜ, Linna Grupp OÜ, Reio Vilipuu Taastusravikliinik, PSI

Laste ja noorukite psühhiaatria keskus OÜ ning Ülemiste Psühhiaatriakeskus OÜ.

Juunis 2023 sõlmis Smart City Group AS tütarettevõte Mainor Ülemiste AS ehituslepingu NOBE OÜ-ga

Hariduskompleksi ja kogukonnahoone ehitamiseks. Hoone kerkib Valukoja 7/9 kinnistule ning on ligi 5 400-ruutmeetrise netopinnaga. Uues hoones saab kaasaaegsed õppimise- ja kasvuvõimalused Tallinna

SMART CITY GROUP AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.