Rohkema info nägemiseks:

MÄLLONA MÕIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 801; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MÄLLONA MÕIS OÜ kohta arvamuslugu!"

MÄLLONA MÕIS OÜ hetkeolukord

Juba 801 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

Mällona Mõis on peretalu, mis tegutseb Elva vallas, Kalme külas, Tartumaal. Talul on maad omandis umbes 130 ha ning ligi 120 hektarit on rendis. Mällona Mõis on tegutsenud alates 2008. aastast, mil nüüdne omanik Heilo Altin võttis üle FIE Eino Altin tootmise.

2022.aastal kasvatati nisu, uba, hernest, tatart ja rukist kokku 160-l hektaril. Vilja turustati läbi Baltic Agro, Kündig Gmbh, Agrotrade. 2022. aastal investeeriti kuivati ning peretalu ehitusse. Lisaks toetati mullaviljakust väetamist vajavatel põldudel maheväetistega. 2023. aastal jätkub kuivati suurendamine ning teiste taluhoonete renoveerimine. Eesmärgiks on kasvatada mahedalt vilja ning kasutada võimalikult täpseid põllumajanduslikke võtteid efektiivuse suurendamiseks olemsoleval maal. Tühjaks jäänud lauta kasutatakse teravilja ning tehnika hoidmiseks. Mällona Mõis on Tartumaa Põllumeeste Liidu ning Peretalude Liidu liige.

MÄLLONA MÕIS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.