Rohkema info nägemiseks:

SEENEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie põhieesmärk on pakkuda kvaliteetseid, keskkonnasõbralikke ja tõhusaid väetisi ning muldasid, mis aitavad saavutada suurepäraseid saake ilma tervisele kahjulikku mõju avaldamata.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan P.K.

Vermikomposti tooted sobisid meie taimede jaoks väga hästi! Tooted on väga efektiivsed ja üllatavalt kvaliteetsed. Soovitan kõigile!

- Mari T.V.

Meil oli väga hea meel leida Vermikomposti taimede jaoks sobivaid tooteid. Need aitasid meil taimi kaitsta ja täiustada nende välimust!

- Kadri P.R.

Ma olen väga rahul Vermikomposti toodetega. Tooted on väga kvaliteetsed ja on aidanud meil vähendada taimekaitsevahendite kulutusi!

SEENEST OÜ tegevusaruanne 2023

SEENEST OÜ põhitegevuseks 2023.aastal oli väetiste tootmine. Müügitulu suurus 2023.aastal oli 32 012 eurot, sellest 100% Eestis. See kajastab majandustulemuste suurendamist võrreldes 2022.aastaga. 2024.aastal on plaanis jätkata ja laiendada tegevust.

Dropdown

kõik artiklid

Mis on vermikpost?

Aiasõpradele on vermikompost tuntud kui üks kõige imelisemaid ja tõhusamaid orgaanilisi väetisi. Kuid mis see täpselt on ja mis teeb temast nii erilise? Tutvust
ssb.ee
Aiasõpradele on vermikompost tuntud kui üks kõige imelisemaid ja tõhusamaid orgaanilisi väetisi. Kuid mis see täpselt on ja mis teeb temast nii erilise? Tutvustame teile vermikomposti - salapärast väetist, mis on saadud orgaanilise põllumajandusliku toodangu jääkide ümbertöötlemisel vihmausside ja teiste organismide abil. Vermikomposti valmistatakse vermikomposteerimise protsessi käigus, kus vihmaussid, nagu Eisenia foetida ja Lumbricus rubellus, mängivad olulist rolli. Need väikesed tööloomad koos bakterite ja teiste organismidega töötlevad orgaanilisi jäätmeid, muutes need toitainerikkaks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.