Rohkema info nägemiseks:

ALEXMAJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 821; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta ALEXMAJA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Alex Maja hotelli, kus minevik ja tänapäev sulanduvad harmooniliselt, pakkudes külalistele unustamatut majutuskogemust Pärnu südames.

Meie lugu ulatub aastasadade taha, alguse saades ajaloolisest Kuninga tänavast, mis on Pärnu vanalinna üks tähtsamaid ja kauaaegsemaid aluseid. See tänav on näinud valitsejate vahetumist, kuid säilitanud oma ajaloolise võlu ning kujunenud linna südameks, kus kohtuvad minevik ja tänapäev.

Alex Maja hotelli ajalooline hoone on läbi aegade mänginud erinevaid rolle, olles koduks mitmetele peredele ja teenides erinevaid ärilisi eesmärke. Algselt rajatud 17. sajandil ning läbi elanud mitmeid muutusi, kuni tänaseks päevaks on see muutunud hubaseks ja stiilseks majutuskohaks, kus minevikukooslus kohtub kaasaegsete mugavustega.

Maja omanikeks on olnud mitmeid märkimisväärseid isikuid, kellest igaühel oma lugu ja panus Pärnu ajalukku. Alates kunstnikust ja kuninga piiskopitest kuni kaasaegsete ettevõtjateni – Alex Maja on olnud tunnistajaks mitmetele ajastutele ning olulistele sündmustele.

Alex Maja OÜ on võtnud enda südameasjaks hoida ja edasi kanda seda rikkalikku ajalugu, pakkudes samal ajal kvaliteetset ja unikaalset majutusteenust. Meie eesmärk on luua kodune ja turvaline keskkond, kus külalised saavad nautida nii puhkust kui ka tööreisi, avastades samal ajal Pärnu linna ilu ja võlusid.

Oleme uhked, et saame olla osaks meie külaliste lugudest ning pakkuda neile meeldejäävaid hetki meie ajaloohõngulises ja kaasaegses hotellis. Alex Maja OÜ tervitab teid alati avasüli ning kutsub teid avastama Pärnu südant ja meie sõbralikku kodu.

Tere tulemast Alex Majja – kus minevik ja tänapäev kohtuvad ning sõprus saab uue tähenduse!

Kontakt

ALEXMAJA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa K.

Tõeliselt kodune tunne siin, tuleme kindlasti tagasi!

- Kristjan S.

Rahulik ja mõnus atmosfäär, soovitan!

- Jaan T.

Täiuslik paik puhkuseks, aitäh meeldiva elamuse eest!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Hotell Pärnus - Hotell Alexmaja

Otsid ideaalset peatuskohta nii puhkuse- kui tööreisiks? Siis tere tulemast Hotell Alex Majja – koduse ja mugava atmosfääriga majutuskohta, kus ootavad sind suured numbritoad ning luksuslikud sviidid. Hotell Alex Maja pakub mitmekesiseid võimalusi majutuseks vastavalt sinu vajadustele. Kas eelistad kahekohalist tuba laia voodiga või hoopis eraldi vooditega varianti? Meie valikus on midagi igale maitsele. Lisaks on meil saadaval juuniorsviit ja apartement saunaga, pakkudes avaramat ruumi ning kõrgemat mugavustaset. Kuid kui soovid tõeliselt luksuslikku kogemust, siis tasub kaaluda meie

Hotell Pärnus, saun Pärnus, sviit, majutus, mullivann

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.