ALEXMAJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Otsid ideaalset peatuskohta nii puhkuse- kui tööreisiks? Siis tere tulemast Hotell Alex Majja – koduse ja mugava atmosfääriga majutuskohta, kus ootavad sind suu

Hotell Pärnus - Hotell Alexmaja

Otsid ideaalset peatuskohta nii puhkuse- kui tööreisiks? Siis tere tulemast Hotell Alex Majja – koduse ja mugava atmosfääriga majutuskohta, kus ootavad sind suured numbritoad ning luksuslikud sviidid.

Hotell Alex Maja pakub mitmekesiseid võimalusi majutuseks vastavalt sinu vajadustele. Kas eelistad kahekohalist tuba laia voodiga või hoopis eraldi vooditega varianti? Meie valikus on midagi igale maitsele. Lisaks on meil saadaval juuniorsviit ja apartement saunaga, pakkudes avaramat ruumi ning kõrgemat mugavustaset.

Kuid kui soovid tõeliselt luksuslikku kogemust, siis tasub kaaluda meie sviite. Kõige populaarsem valik on sviit sauna, mullivanni ja kaminaga, mis pakub täiuslikku lõõgastust pärast pikka päeva. Peredele sobib suurepäraselt kahekorruseline Penthouse sviit, kus on piisavalt ruumi kõigile.

Igal numbritoal on privaatne duširuum, kohvi- ja teekeetmise võimalus ning kiire wifi-ühendus, tagades mugava ja muretu viibimise. Hotell Alex Maja ainulaadne õhkkond ja personaalne teenindus loovad koduse tunde, mida sa ei unusta.

Keskpäeva lähenedes ootab sind maitsva hommikusöögiga buffeelaud hotelli soklikorrusel. Naudi hoolikalt valmistatud roogasid ning alusta päeva täis energiat ja head tuju.

Kui soovid veeta meeleolukat õhtut, siis tasub kindlasti külastada meie baari kolmapäeva ja reede õhtuti, kui toimuvad karaokeõhtud. Kõik külalised on teretulnud osalema ja lõbutsema!

Hotell Alex Maja ootab sind avasüli, et pakkuda sulle unustamatuid hetki ja meeldejäävat majutuskogemust. Olenemata sellest, kas oled siin puhkamas või tööasjus, leiad meie juures alati sooja vastuvõtu ja parima teeninduse. Tule ja avasta meie hubane peatuskoht ning tunne end koduselt kaugel kodust!

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ALEXMAJA OÜ tegevusaruanne 2023

Alexmaja OÜ alustas oma tegevust 2008. aasta mai lõpus, võttes üle ühe Pärnus tegutseva külalistemaja kogutegevuse. Alexmaja OÜ põhitegevuseks ongi seega majutu
ssb.ee
Alexmaja OÜ alustas oma tegevust 2008. aasta mai lõpus, võttes üle ühe Pärnus tegutseva külalistemaja kogutegevuse. Alexmaja OÜ põhitegevuseks ongi seega majutusteenused (EMTAK 55103) ning sellega otseselt seotud lisateenused. Oma teenuseid pakutakse Pärnus aadressil Kuninga 20, kuhu ettevõte on ka registreeritud. Alates 2021. aastast on äriühingu majandustegevus olnud igati edukas. Käesoleval aruandeaastal müügimahud kasvasid võrreldes 2022. aastaga 13,4%. Maksevõime- ja rentaablusnäitajad olid kõrged. Välja olid kujunenud kvalifitseeritud ja stabiilne personal ning kliendibaas. Peamised

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.