Rohkema info nägemiseks:

THERMAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Thermal OÜ pakub pikaajalise kogemusega ehitusettevõteteenuseid nii pea- kui alltöövõtjana. Oleme usaldusväärne partner igas ehitusetapis.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tauno V.

Olin väga rahul Thermal OÜ teenustega. Nad aitasid meil projekteerida ja ehitada meie uue kontori. Töö oli kvaliteetne ja lõpptulemus oli suurepärane. Väga soovitan!

- Maarika K.

Meil oli Thermal OÜga väga hea koostöö. Nad tegid meie ehitustööd kiiresti ja kvaliteetselt. Väga professionaalne ja kohusetundlik.

- Lauri L.

Thermal OÜ oli meie jaoks suurepärane valik. Nad ületasid meie ootused. Nad olid alati kohal ja pakkusid väga hea nõu. Soovitan neid kindlasti!

THERMAL OÜ tegevusaruanne 2023

Thermal OÜ tegeleb elamute ja mitteeluhoonete ehitus- ja remonttöödega. 2023. majandusaastal moodustas Thermal OÜ müügitulu 415 049 eurot. Thermal OÜ müügitulust moodustas 100% teenuste müük Eestisse. Ettevõttes oli keskmiselt 7 töötajat. Järgneval majandusaastal jätkatakse tegevust samal alal.

Dropdown

kõik artiklid

Kes me oleme ja milliseid teenuseid pakume?

Ehitusmaailm on täis võimalusi ja väljakutseid ning Thermal OÜ on siin, et olla teie usaldusväärne partner kõigis ehitusprojekti etappides. Meie pikaajaline kog
ssb.ee
Ehitusmaailm on täis võimalusi ja väljakutseid ning Thermal OÜ on siin, et olla teie usaldusväärne partner kõigis ehitusprojekti etappides. Meie pikaajaline kogemus ehitusvaldkonnas on viinud meid tippu ning meie eesmärk on olla teie igakülgne toetaja, olgu tegemist pea- või alltöövõtuga. Meie identiteet Thermal OÜ on ehitusettevõte, mis ei jää lihtsalt ehitama hooneid ja rajatisi, vaid loob tulevikku ning väärtustab klientide unikaalseid visioone. Oleme pühendunud mitte ainult materjalide kokkupanekule, vaid ka ideede ja unistuste realiseerimisele. Meie identiteet on rajatud usaldusele,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.