Rohkema info nägemiseks:

J. TIHANOV CONSULT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
JTC on usaldusväärne IT ettevõte, mis pakub innovatiivseid lahendusi ja professionaalset teenust klientidele üle Eesti. Oleme kogenud ja dünaamiline meeskond, kes suudab lahendada igasuguseid IT väljakutseid kiirelt ja professionaalselt.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Alates 2008. aastast on JTC olnud Eesti IT-areeni esirinnas, pakkudes klientidele kvaliteetseid IT-konsultatsioone, hooldust ja müüki. Mis algselt algas ühe entusiastliku visionäärina, on nüüdseks kasvanud kogenud ja dünaamiliseks meeskonnaks, mis koondab endas IT-valdkonna tipptegijaid. JTC peamine fookus on suunatud uutele ja innovatiivsetele lahendustele, mis peegeldab meie pühendumust tehnoloogia kiirele arengule ja klientide vajaduste täitmisele.

Tänapäeval ei piirdu IT enam lihtsalt personaalarvutite ja serveritega. Tehnoloogia on tunginud kõikjale, alates suurtest serveriruumidest kuni igapäevaste seadmeteni, mis mahuvad meie taskutesse. JTC mõistab, et olenemata seadme suurusest või keerukusest, on kvaliteetne IT-hooldus hädavajalik. Olgu tegemist koduse seadme või keeruka tööstusmasinaga, mida juhib arvuti, meie meeskond on valmis lahendama igasuguseid IT-väljakutseid.

Meie kogenud spetsialistid on pühendunud probleemidele kiirelt ja professionaalselt lahenduste leidmisele. Pole ühtegi väljakutset, mida me ei suudaks ületada. Kuigi mõnikord võib keerukamate probleemide lahendamine võtta veidi aega, saate alati kindel olla, et jääte rahule meie tulemustega.

Oleme turul tegutsenud aastaid, omades rikkalikku kogemust mitmesuguste IT-probleemide lahendamisel. Meie meeskond koosneb valdkonna eksperdidest, kes on valmis pakkuma tipptasemel lahendusi. Oleme pidevas uuenduste lainel, jälgides tähelepanelikult tehnoloogia arengut ja integreerides uusimaid suundumusi oma teenustesse. See tagab, et saate alati parima ja innovatiivseima lahenduse oma IT-vajadustele.Mõistame, kui oluline on kiire ja täpne IT-tugi. Meie meeskond reageerib kiiresti teie päringutele, tagades, et teie probleemid saavad lahendatud minimaalse ajakuluga.

Kui teil on mure oma koduse seadme või keeruka tööstusmasina IT-ga, ärge kartke võtta meiega ühendust. Oleme siin selleks, et pakkuda teile parimat IT-hooldust ja konsultatsiooni, mida saate usaldada.

Võtke meiega ühendust ja avastage uus IT-maailm juba täna! 

KONTAKT

J. TIHANOV CONSULT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marianne K.

JTC meeskond ületas kõik ootused, pakkudes kiireid ja tõhusaid IT-lahendusi. Suurepärane teenus!

- Liisa O.

Nende professionaalsus ja kliendisõbralikkus tegi koostöö meeldivaks. Soovitan soojalt!

- Mart B.

Suurepärane kogemus! Nende meeskond lahendas keerulised IT-küsimused kiiresti ja professionaalselt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

J. TIHANOV CONSULT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ J. Tihanov Consult on Eesti IT-sektoris tegutsev ettevõte, mis alustas oma tegevust 2008. aasta septembris. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud IT-alaste konsultatsioonide ja projektide alaste teenuste pakkumisele, aidates klientidel lahendada keerukaid tehnoloogilisi probleeme ja parandada nende äritegevuse efektiivsust. Ettevõtte teenuste hulka kuuluvad arvutite ja nende varuosade müük ning hooldus. See tähendab, et nad mitte ainult ei paku kvaliteetseid arvuteid ja varuosi, vaid pakuvad ka põhjalikku hooldusteenust, et tagada klientide seadmete pikaajaline töökindlus. Alates

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas kõige tõhusamalt sisuturundada?

Sisuturundus on muutunud oluliseks osaks kaasaegsest ärimaailmast ning üheks võtmeküsimuseks on see, millist materjali valida oma toote või teenuse turundamisek
ssb.ee
Sisuturundus on muutunud oluliseks osaks kaasaegsest ärimaailmast ning üheks võtmeküsimuseks on see, millist materjali valida oma toote või teenuse turundamiseks. Materjali valik võib mõjutada mitte ainult teie brändi mainet, vaid ka teie sõnumi tõhusust ja loodavat muljet. Selles artiklis uurime erinevaid materjale, mida saate kasutada oma sisuturunduskampaaniates, ning jagame näpunäiteid parima valiku tegemiseks. Tekstiline Sisu Tekst on üks kõige levinumaid sisuturunduse vorme. Teksti kasutamine võimaldab teil edastada üksikasjalikku teavet ja luua sügavaid seoseid oma sihtrühmaga. Kui

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.