Rohkema info nägemiseks:

MOTOHOOV OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Motohoov on juhtiv mototeenuste pakkuja, spetsialiseerudes mootorrataste, ATV-de, mopeedautode müügi, hoolduse ja varuosade pakkumisele

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas oled kirglik mootorrataste, ATV-de või mopeedide entusiast? Motohoov on sinu ideaalne sihtkoht kõigile motospordi fännidele Eestis. Oleme kogenud ja usaldusväärne partner, pakkudes laia valikut motokaupu ja -teenuseid.

Motohoov on uhke oma suure valiku üle, mis hõlmab brände nagu Benelli, Fantic, TM-Racing, Keeway ja Aprilia Group. Pakume mitte ainult müüki, vaid ka kvaliteetset hooldust ja remonti. Lisaks pakume Suzuki, Honda, Kawasaki, Yamaha ja OSET mootorrataste garantiihooldust ja remonti.

Oleme Polaris ametlik esindus Eestis ja TINGER amfiibsõidukite eksklusiivne müüja. Lisaks pakume garantiihooldust brändidele nagu Kymco, Suzuki ja Arctic Cat.

Vajad eriotstarbelist haagist või mopeedautot? Meie valikus on Temared autohaagised kuni 3500 kg, Vahva Jussi palgiveohaagised ja mitmed tõstukid. Lisaks müüme ja hooldame mopeedautosid nagu Microcar ja Ligier ning pakume rollerite valikut, sealhulgas Kymco, Fantic, Keeway, Aprilia, Gilera, Piaggio, Vespa, Lambretti ja KSR Moto.

Oleme varustatud kõikide varuosade ja lisatarvikutega, mida vajad oma mootorratta või ATV jaoks. Lisaks pakume laia valikut sõiduvarustust alates kiivritest ja sõiduriidest kuni krossivarustuse ja rehvideni. Meie kaubamärkide hulka kuuluvad Caberg, Shoei, Modeka, Rebelhorn, Furygan, John Doe, FOX, ONEAL, SCOTT ja paljud teised tuntud brändid.

Motohoov ei paku mitte ainult suurepärast valikut, vaid tagab ka kvaliteetse hoolduse ja remonditeenused. Meie meeskond on kogenud ja asjatundlik, pakkudes hooldust ja remonti mitte ainult mootorratastele, vaid ka ATV-dele, mopeedidele, mopeedautodele ja mootorsaanidele. Lisaks pakume 25 kW piirajate paigaldust peaaegu kõigile mootorratta mudelitele ning saame aidata ka mootorratta USA mudeli Eestis registreerimisega.

Kui oled otsimas usaldusväärset motokaupade ja -teenuste partnerit, siis võta meiega ühendust juba täna. Oleme siin, et pakkuda sulle parimat lahendust, olgu sul vaja uut mootorratast, hooldust või lihtsalt nõuannet motomaailmas. Avasta maailm mootorrataste ja motokaupade valdkonnas koos Motohooviga!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

MOTOHOOV OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Ele J.

Suurepärane teenindus ja lai valik! Olen leidnud siit alati täpselt seda, mida otsisin. Soovitan kindlasti!

- Mait H.

Motohoov on usaldusväärne partner mootorratta hoolduseks. Kiired, professionaalsed ja sõbralikud!

- Karl V.

Minu uus mopeedauto töötab suurepäraselt tänu Motohoovi meeskonnale. Suured tänud!

- Ele J.

Suurepärane teenindus ja lai valik! Olen leidnud siit alati täpselt seda, mida otsisin. Soovitan kindlasti!

- Mait H.

Motohoov on usaldusväärne partner mootorratta hoolduseks. Kiired, professionaalsed ja sõbralikud!

- Karl V.

Minu uus mopeedauto töötab suurepäraselt tänu Motohoovi meeskonnale. Suured tänud!

MOTOHOOV OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aasta on kujunemas põnevaks aastaks MotohoovOÜ jaoks, mis on tuntud oma kvaliteetsete motokaupade, maakeldrite ja sõidukite haagiste müügi ning hoolduse poolest. MotohoovOÜ on olnud turul juba aastaid, pakkudes klientidele parimaid tooteid ja teenuseid, mis on hoolikalt valitud ja testitud, et tagada nende vastupidavus ja efektiivsus. MotohoovOÜ motokaubad on hinnatud nii professionaalsete motosportlaste kui ka harrastajate seas. Nende tootevalikus on kõik, mida vajate oma mootorratta või ATV hooldamiseks ja parandamiseks, alates varuosadest ja tarvikutest kuni kvaliteetsete kiivrite ja

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas seiklusrohkeks mootorrattasõiduks valmistuda?

Mootorrattasõit ei ole lihtsalt liiklusvahendiga ringi sõitmine, see on seiklus, mis viib sind avastama maailma kauneid maanteid ja mägesid. Olenemata sellest,
ssb.ee
Mootorrattasõit ei ole lihtsalt liiklusvahendiga ringi sõitmine, see on seiklus, mis viib sind avastama maailma kauneid maanteid ja mägesid. Olenemata sellest, kas oled kogenud sõitja või alustav entusiast, on oluline valmistuda enne teele asumist põhjalikult. Selleks, et su seiklus oleks nauditav ja turvaline, on Motohoovi eksperdid koostanud nimekirja näpunäidetest, mis aitavad sul valmistuda seiklusrohkeks mootorrattasõiduks. Enne teele asumist veendu, et su mootorratas vastaks sinu sõidustiilile ja plaanitavatele teekondadele. Kui plaanid sõita peamiselt maanteedel, võib

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.