Rohkema info nägemiseks:

KERNU METALL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme mitmekülgsete haagiste müügi, rentimise ning eritellimusprojektidega, pakkudes kvaliteetseid transpordilahendusi igasugustele vajadustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Otsides kvaliteetseid haagiseid ja tipptasemel teenindust, on Kewner Haagised esimene valik. Meie ettevõte pakub mitmekülgset haagiste valikut, mis vastab igasugustele transpordivajadustele. Olgu tegemist Profihaagiste, Eritellimushaagiste, Paadihaagiste või piduritega haagistega, me tagame tipptasemel kvaliteedi ja vastupidavuse.

Kewner Haagised ei ole lihtsalt haagiste müüja, vaid teie partner transpordimaailmas. Meie meeskond on pühendunud pakkuma erakordset klienditeenindust. Oleme alati valmis leidma parima lahenduse teie vajadustele, olgu selleks siis haagiste rent, eritellimus või metsakärude hooldus.

Oleme uhked oma aastate pikkuse kogemuse üle, mis peegeldub meie klientide rahulolus. Suurepärased arvustused kinnitavad meie pidevat pühendumist kvaliteedile ja professionaalsusele. Meie eesmärk on muuta teie transpordi kogemus lihtsaks ja muretuks.

Kewner Haagiste mitmekülgne haagiste valik võimaldab meil pakkuda lahendusi igale transpordivajadusele. Kas olete ettevõtja, kes vajab piduritega haagist, või loodusarmastaja, kes soovib paadihaagist, leiame alati ideaalse lahenduse.

Valige Kewner Haagised ja avastage, miks oleme klientide seas esimene valik. Meie missioon on pakkuda mitte ainult kvaliteetseid haagiseid, vaid ka muretu ja nauditavat transpordikogemust.

Võtke ühendust juba täna ning leiame koos parima lahenduse teie vajadustele!

KONTAKT

KERNU METALL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Andres K.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetsed haagised.

- Laura P.

Kiire ja asjatundlik teenindus. Haagis oli puhas ja korralik.

- Martin V.

Metsakärude hooldus oli kiire ja professionaalne. Hindan nende pühendumist klientide rahulolu tagamisele.

KERNU METALL OÜ tegevusaruanne 2022

Kernu Metall OÜ põhitegevusalaks majandusaastal olid Eestis haagiste, mootorrataste ja mopeedide müük Kernus. Aruandeaastal ei olnud ettevõttel ühtegi töötajat. Juhatus koosneb 1 liikmest. Juhatuse liikmele tasusid ei makstud. Kernu Metall OÜ järgmise aasta plaan on jätkata tegevusega põhitegevusalal ja tegutseda kasumlikult.

Dropdown

kõik artiklid

Lõplik juhend õige autohaagise valimiseks vastavalt teie vajadustele

Kui on vaja transportida sõidukeid, seadmeid või suuri koormaid, on  autohaagis  asendamatu tööriist. Olgu tegemist kolimise, ehitusprojektide, maastikukujundus
ssb.ee
Kui on vaja transportida sõidukeid, seadmeid või suuri koormaid, on autohaagis asendamatu tööriist. Olgu tegemist kolimise, ehitusprojektide, maastikukujunduse või vaba aja tegevustega, õige haagis võib teha suure erinevuse. Selles juhendis käime läbi olulised kaalutlused, mis aitavad teil valida täiusliku autohaagise vastavalt teie vajadustele. Enne haagise rentimist või ostmist on oluline teada oma sõiduki veovõimet. Seda teavet võib tavaliselt leida kasutusjuhendist või võttes ühendust tootjaga. Veendumine, et teie sõiduk suudab taluda haagise ja selle koorma kaalu, on õige haagise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.