Rohkema info nägemiseks:

VANAKARUVALUKODA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 563; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VANAKARUVALUKODA OÜ kohta arvamuslugu!"

VANAKARUVALUKODA OÜ hetkeolukord

Juba 563 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Vanakaruvalukoja tegevusaruanne 2022

Aastal 2022 juhtis firma tegevust Susanna Kiitsak, kes pakkus põhiliselt Vanakaruvalukojale teenust valamise ette valmistamisel, läbi viimisel ja toodangu viimistlemisel oma firma Sustar OÜ kaudu.

Firma omanik Kaarel-Kaspar Säre tõmbas aasta teises pooles osalemise firma tegevuses väga minimaalseks, kuna töötab teisel töökohal.

Minimaalsel määral õnnestus müüa ehteid e-poe kaudu ning veidi ka edasimüüjate kaudu. Kahjuks ei ole õnnestunud toodangu suuremaid mahte taastada ning müüki suurendada enne Covidit olnud tasemele, seega on ka tulud olnud väiksemad ning käive minimaalne.

Juurde sai soetatud veidi hädavajalikke materjale ning masinate osi, kuid valamine toimus peamiselt vana materjali jääke kasutades, sest uut materjali pole olnud võimalik hankida.

Valuteenuse pakkumine on jäänud minimaalsele tasemele, paljud püsikliendid on kadunud ning nõudlus on vähenenud.

Muinasüritustel Vanakaruvalukoda OÜ sel aastal ei osalenud, külastada õnnestus ainult Kiruvere Muinaslaagrit, kus veidi sai klientidega suhelda, kuid ürituste osas müügitulemus puudub.

Tooni aasta jooksul andis see, et firma omanik Kaarel-Kaspar Säre asus tegutsema uuel töökohal ning juhatuse liige Susanna Kiitsak kolis

Lääne-Virumaale ning pakub põhiliselt teenust oma firma Sustar OÜ kaudu, kuid jätkab võimete piires ka Vanakaruvalukoda OÜ toodangu müüki ning koostööd klientidega.

Vanakaruvalukoja plaanid aastaks 2023

Aastal 2023 jätkub töö ilmselt väikses mahus, vaja on hankida materjale ning uuendada masinaid ning kuluosi, hea oleks tekitada uut toodangut, kuid pigem ilmselt jätkub juba olemas olevate toodete müük ning koostöö juba olemas olevate edasimüüjatega, uusi koostööpartnereid pole mõtet hankida, kui ei õnnestu töö mahtusid suurendada.

Veebipoe uuendamine ning selle kanali kaudu müügi suurendamine on kindlasti aasta 2023 prioriteediks.

VANAKARUVALUKODA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.