Rohkema info nägemiseks:

AGIATO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 696; jälgijaid - 5. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta AGIATO OÜ kohta arvamuslugu!"

AGIATO OÜ hetkeolukord

Juba 696 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus 2022. aastal jätkas OÜ Agiato äritegevust toitlustamisteenuse osutamisega sööklas "KaDi Söögituba" Pärnu linna tootmispiirkonnas ning teises sööklas-köögis Metsä Wood tehases.

Asukoht Wendre vabriku tootmishoones on taganud ettevõttele kindla püsiklientuuri; hea kvaliteedi ja hinna suhe on kindlustanud püsiklientuuri ka ümbruskonnast. Toitlustamine Metsä Wood tehases annab stabiilse käibe. Aruandeaastal suurenes väljaveo klientide ning catering-teenuse osakaal ligikaudu 30%.

Tulud, kulud ja kasum 2022 aastal moodustas OÜ Agiato müügitulu 357 699.- EUR´i.

OÜ Agiato müügitulust moodustas 100% müük Eestisse.

OÜ Agiato 2021.aasta kahjumiks kujunes 833.- EUR´i. Kahjumi tekitas, vaatamata müügitulu suurenemisele, tooraine tuntav hinnatõus ning elektrienergia hinnatõus 50%. Kuna pakume toitlustusteenust hinnatundlikus sektoris, töölis-sööklates, siis toodete müügihinna tõstmine vajalikul määral on raskendatud.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumise risk

Tehingud tarbijate ja klientidega toimuvad Eurodes, mistõttu on valuutakursi risk puudub.

Investeeringud

Aruandeperioodil investeeriti materiaalsesse põhivarasse kokku 30800.- EUR´i.

Personal

Agiato OÜ keskmine töötajate arv majandusaastal, taandatuna täistööajale, oli 9 töötajat. Ettevõtte tööjõukulud moodustasid 133 570.- EUR´i.

Ettevõtte juhatus koosneb ühest liikmest. Ettevõtte juhatuse tööd ei ole tasustatud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2023 majandusaasta tulemused sõltuvad üldisest majandussituatsioonist Eestis ning tooraine ja elektri hinna tasemest. Ettevõtte tegevuses on jätkuvalt põhirõhk kulude optimeerimisel ning kasumlikkuse tagamisel, sealjuures jätkates hea hinna ja kvaliteedi suhtega, et säilitada klientuuri.

Eesmärgiks on olemasoleva kliendibaasi säilitamine ning käibe suurendamine catering teenuse pakkumise arvelt.

Juhtkond usub, et on võtnud kasutusele kõik vajalikud meetmed, et tagada ettevõtte jätkusuutlikkus ja kasv praegustes tingimustes.

AGIATO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.