Rohkema info nägemiseks:

PAKMARK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 911; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PAKMARK OÜ kohta arvamuslugu!"

PAKMARK OÜ hetkeolukord

Juba 911 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Pakmark OÜ asutati 25. augustil 2009.a. erakapitali baasil. Firma põhiliseks tegevusvaldkonnaks on hulgikaubandus, peamisteks tootegruppideks on erinevad pakendid (kilekotid, plast- ja pappkarbid jm), pakkekiled, pakkelindid ja -seadmed, teibid, paberitooted (kontori- ja majapidamispaberid), kassatarvikud (kassarullid, seadmed jm) ning kontoritarbed. Samuti pakume vajadusel ka transporditeenust.

Firma peamine teeninduspiirkond on kliendid Lõuna- ja Kesk-Eestis, aga ka mujal Eestis. Meie põhiline eesmärk on tagada oma klientidele stabiilsed kaubatarned, korralik kauba kvaliteet ning võimalikult paljude vajaduste rahuldamine. Et ladu asub Tartus, siis on lähiümbruse klientide teenindamine väga operatiivne. Kaugematesse maakondadesse toimuvad iganädalased kaubaringid kindlaksmääratud päevadel, millega kliendid saavad arvestada.

Alates algusaegadest on firma klientide arv pidevalt kasvanud. Tulevikunägemuseks on kasv nii kliendibaasis kui ka tarnemahtude suurendamine kliendi kohta. Samuti on üheks eesmärgiks maaletoodavate kaupade osakaalu suurendamine.

Juhatus on 1 liikmeline

PAKMARK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.