Rohkema info nägemiseks:

FUND ASSET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2132; jälgijaid - 145. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FUND ASSET OÜ kohta arvamuslugu!"

FUND ASSET OÜ hetkeolukord

Juba 2132 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 145 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Ott Kikkas (11.03.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2023

Fund Asset konsolideerimisgruppi kuuluvad emaettevõte Fund Asset OÜ ja üheksa tütarettevõtet. Kontserni tegevusaladeks on kinnisvaraarendus, kinnisvara üürileandmine ja haldamine ning majutusteenuste osutamine.

Aruandeaastal investeeriti materiaalsesse põhivarasse 1,04 mln eurot. Sellest valdava osa ehk 0,94 mln eurot moodustas büroohoone ehituse lõpuleviimine Tallinnas Veerenni tn 38b kinnistul. 2024. aastaks olulisi investeeringuid planeeritud ei ole.

2023.a majandusaastal arengu- ja uurimisväljaminekuid ei tehtud ning samuti ei ole planeeritud arengu- ja uurimisväljaminekuid teha 2024.

aastal.

Kontserni majandustegevus ei ole hooajaline ega tsükliline ning kontserni tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ega sotsiaalseid mõjusid.

Fund Asseti olemasolev üürnike portfell on tugev ja ümbritsev majanduskeskkond pole seni üürnike käitumist olulisel määral mõjutanud ega vakantsust suurendanud. Kuna makromajanduslikult kehvad tingimused (inflatsioon, majanduslangus, laenude kõrged baasintressid) on püsinud juba pikemat aega, siis tuleb sellega kaasnevate võimalike mõjudega üürnike majandustulemustele ja sõlmitud üürilepingutele 2024. aastal siiski arvestada. Kardetud suundumus üürnike töötajate järjest enam kodukontoritesse kolimisel ei ole olulisel määral kinnitust leidnud, kuid tulenevalt eri valdkondade spetsiifikast tuleb ka 2024. aastal olla valmis pakkuma erinevate suurustega büroopindasid nii uutele kui olemasolevatele üürnikele.

Finantsinstrumentide finantsriskide maandamise eesmärgiks on tagada piisavalt likviidseid vahendeid kohustiste tasumiseks. Finantsriskide maandamiseks hoiustab kontsern rahalisi vahendeid, üleöö- ning tähtajalisi deposiite ainult kõrge krediidireitinguga krediidiasutustes ning jälgib igapäevaselt klientide maksedistsipliini. Üle tähtaja võlgade korral kontakteerutakse klientidega.

Intressimäärade muutumisega seotud risk on kontsernil seotud laenukohustiste ujuva intressimäära baasmäära võimaliku tõusuga. Seisuga 31.12.2023 oli kontserni ujuva intressimääraga laenukohustiste summa 42,45 mln eurot ning intressikulud ujuva intressimääraga laenukohustistelt moodustasid 2023. aastal 1,98 mln eurot.

Olulisemad finantssuhtarvud: 2023 2022

ROA (%) = puhaskasum/varad 3,73 4,36 x 100

ROE (%) = puhaskasum/omakapital kokku 18,91 25,25 x 100

Puhasrentaablus (puhaskasum/müügitulu) 0,28 0,39 kordades:

Käesolevas majandusaasta aruandes kajastuvad kõik aruande koostamise hetkel teada olevad sündmused, mis võivad mõjutada järgmise aasta majandustulemusi.

FUND ASSET OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.